Håndbolddag med røg, lys og spilleglæde

Søndag den 4. februar havde Skødstrup Håndbold endnu engang inviteret til sponsordag i Midtpunktet! Det blev også denne gang til en fest med indløb, røgmaskine, lysshow, speaker og musik til at sætte spillerne op til kamp!

Dagen startede med U10 drenge 2 mod Hou. Det blev til en imponerende sejr på 16-6 til Skødstrups drenge.

Herefter var det Skødstrup andet U10 drengehold, som spillede mod Stavtrup. Her blev det desværre til et nederlag på 8-19, hvor drengene ellers kæmpede med næb og klør! Stavtrup var bare bedre denne dag.

U10 pigerne skulle forsøge at kæmpe sig til sæsonens første sejr mod Lystrup. Det blev et nervepirrende opgør, hvor pigerne kæmpede det bedste de havde lært! Det blev til et velfortjent point, da kampen endte 5-5. Flot af de seje U10 piger!

Herrerne skulle herefter prøve at gøre pigerne kunsten efter også mod Lystrup! Det blev en herrefight uden lige, men trods flotte mål og assists måtte herrerne se Lystrup tage sejren med 23-16.

U12 piger tog sig en fortjent sejr mod Harlev. Kampen endte 15-9, hvor især Jasmin fra Skødstrup strålede med hele ti mål på kontoen.

Der var herefter lagt op til et spændende lokalopgør i U 12 piger 2’s kamp mod HEI. Vi skulle helt hen til kampens døende sekunder, før HEI desværre fik tilkæmpet sig til et straffekast og scorede! En flot kamp af pigerne fra Skødstrup, som tabte 12-11. Her måtte man gerne sige max øv!

Serie 4 damer skulle i dagens opgør op mod Hørning. Her blev det desværre til et nederlag til damerne på 20-16. De har sæsonen igennem været plaget af diverse skader, så hvis du går rundt med tanker om at komme igang med håndbold igen, så tager holdet gerne imod nye som gamle spillere! Kom endelig forbi.

U12 drenge sluttede sponsordagen af med et bittert nederlag til Harlev på 19-16.

Hele dagen igennem var der præmier til kampens spiller på begge hold. Præmierne blev sponsoreret af Djurslands Bank og Sportmaster. Derudover havde Netto sponsoreret juice og frugt til alle spillerne. Desuden kunne publikum vinde flotte gavekurve sponsoreret af Djurslands Bank ved at gætte vinderen af den enkelte kamp.

Vi siger tusind tak for hjælpen til både tidtagere, dommere, frivillige, publikum og sponsorerne, som har været med til at gøre denne dag mulig!

Af Anette Hove Joensen

Fotos: Pia Vester

 

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (marts 2018)

Relaterede artikler

En morgen på badebroen i Studstrup. Bente Mikkelsen.
Sport & Fritid

Farver i Folkehuset

Kursisterne på FOF-holdet ”Tegning og Maling” udstiller på ny deres flotte billeder på Folkehusets/Rosenbakkens Gallerigang. Kunstværkerne er hængt op sidst i maj og kan ses

Øverst ses skolen. Nederst ses den bane, der konverteres til kunstgræsbane. Det nærmeste parcelhus ligger 108 meter fra banen.
Sport & Fritid

Kunstgræsbanen kommer – trods alt

Af Birger Agergaard Foto Thomas Nykrog EU træder i øjeblikket vande omkring et eventuelt kommende forbud mod salg af gummigranulat til kunstgræsbaner. Men det kommer