Søg
Close this search box.

Idékonkurrence – Kirken for byen

Sognegården skal udbygges

Har du en ide?

Hvad kan sognegården også bruges til?

Hvordan den skal se ud i fremtiden?

Præmie: 2.000 kr.

Menighedsrådet vil gerne skabe endnu bedre muligheder for at bruge sognegården som samlingspunkt og mødested i vores voksende by.

Sognegården bliver brugt til konfirmand- og minikonfirmandundervisning, kor, foredrag, koncerter, foreninger, kunstudstillinger, events, møder, sammenkomster efter bisættelser og meget mere.

Det forudsættes at udbygning af sognegården skal være sammenhængende med den eksisterende bygning og som minimum skal rumme en stor sal og et godt køkken, toiletter, entre og et par kontorer. Der er et stort uudnyttet område bag sognegården, som kan benyttes både til udbygning og udendørs faciliteter. Ellers er opgaven fri:

– Hvad skal sognegården ellers bruges til?
– Hvordan skal sognegården udbygges?
– Hvordan kan en indbydende facade se ud?
– Hvad skal sognegården indeholde af lokaler, udstyr og muligheder?
– Hvad kan vi bruge pladsen foran sognegården til?
– Hvordan kan vi udnytte sognegårdens ydre arealer bedre?
– Hvordan vil sognegården blive synligere og flottere?

Konkurrencen slutter den 15. oktober, hvorefter dommerpanelet udpeger vinderen.
Dommerpanelet består af: Jacob Bundsgaard (borgmester) Stephen Willacy (stadsarkitekt) Arkitekt Christian Carlsen (Fællesrådet) Henrik Wigh-Poulsen (biskop, Aarhus stift) Birgit Svenningsen (menighedsrådsformand) Erik Søndergård (sognepræst) Indsend dit forslag og lav en tegning af facade og grundplan.

Mød op til rundvisning på grunden og i sognegården søndag den 17. september kl. 11.30, hvor du kan danne dig et overblik, tænke stort og i helheder.

Menighedsrådet forholder sig frit til de indsendte forslag.

Vil du deltage i konkurrencen skal du maile dit forslag til skodstrup.sogn@km.dk Du kan sende spørgsmål til samme adresse. Menighedsrådet

Relaterede artikler

Basket med litauiske venner
Børn og unge

Basket med litauiske venner

Sidste år besøgte Skødstrup Pumas U13- og U15-hold Panevezys i Litauen. Her i marts 2024 havde Skødstrup Basket så inviteret det litauiske hold fra Panevezys på genvisit i Skødstrup.

Sport & Fritid

Nyt: Kvindefodbold i Skødstrup

Af Margrethe Krogh Thusgaard. Foto Thomas Nykrog Hver torsdag aften mødes en flok unge kvinder på græsbanerne bag Skødstrup Skoles legeplads for at spille fodbold.

En morgen på badebroen i Studstrup. Bente Mikkelsen.
Sport & Fritid

Farver i Folkehuset

Kursisterne på FOF-holdet ”Tegning og Maling” udstiller på ny deres flotte billeder på Folkehusets/Rosenbakkens Gallerigang. Kunstværkerne er hængt op sidst i maj og kan ses