Søg
Close this search box.

Meddelse fra Aarhus Vand

Aarhus Vand oplyser de desværre er forsinket med deres arbejder på Stationsvangen med 5 uger. De forventer de først er færdig på Stationsvangen med udgangen af uge 42. Så Stationsvangen er spærret for gennemkørsel til og med uge 42.

Derefter arbejder de på strækningen mellem Stationsvangen og Kløvervangen i uge 43 og 44.

Derefter på strækningen mellem Stationsvangen og Jadevej i uge 45 – 51.

Så pt. forventer de, at deres arbejdet for, at klima sikre Skødstrup kan afsluttes i år.

Arbejdet på Stationsvangen har været et stor udfordring. Underboringen under jernbanen tog længere tid end forventet og på strækningen mellem jernbanen og Bondehaven har det været nødvendig med omlægning af to større vandledninger for at kunne komme til med deres nye ledninger. Desuden er vejret ikke just med dem.

Relaterede artikler

Grenåvej (nederst) med Rema1000 (højre) og bedemandsforretningen (venstre). Fra Grenåvej ser man ikke, hvor langt bagud, Grenåvej 743 strækker sig. Den nyindkøbte grund bidrager med sine 1196 m2 cirka til en fjerdedel af Rema1000s nye areal. Den gule linje markerer det gamle skel mellem de to ejendomme.
Byggeri og bolig

Historien fortsætter

Vi har i 8541 troligt beskrevet den lange historie fra Kiwi-markedet på Grenåvej lukkede i 2016, til den nye Rema1000 slog dørene op samme sted i 2023. Så troede vi, at historien var slut. Men det er den ikke.