Søg
Close this search box.

Hold 08: Springmix 1.-2. klasse. Mandag kl. 17.00-18.00.

default image

v./ Peter Festersen og Stine Egelund

Går du i 1. – 2. klasse efter sommerferien og har du lyst til at komme og springe og lege, så er dette hold noget for dig. Vi skal øve os på forskellige spring som håndstand, vejrmøller, kraftspring, salto og flere andre spring på måtte, trampolin og airtrack. Udover det skal vi lege, lave styrkeøvelser, øve balancen og have det rigtig sjovt med hinanden.

Trænerteamet består af 6 forældre – 1 far og 5 mødre: Peter Lykke Festersen, Stine Skou Andersen, Camilla Lund Christensen, Anne Rathky Vie Andersen, Stine Borch Ibsen og Gitte Lymann Birk. 
Vi bor alle i Skødstrup med vores familier og af profession er vi 2 lærere, 2 fysioterapeuter, 1 jurist og 1 børnepsykolog. 
Nogle af os har gymnastiktræner-erfaring, andre har træner-erfaring fra andre sportsgrene, nogle af os har dyrket springgymnastik, mens andre mere har dyrket rytme eller boldspil. 
Fælles for os er glæden ved at være sammen med børn! Vi vægter fællesskab, tryghed, bevægelse og at børnene skal have det sjovt. Samtidig skal børnene – både hver for sig og i fællesskab – have mulighed for at øve og dygtiggøre sig.

 

Relaterede artikler

Sport & Fritid

Stor opbakning til Skødstrup Tennisklub

Vi har haft et forrygende første halvår i Skødstrup Tennisklub med stor fremgang i medlemstallet.
Det skyldes først og fremmest de mange nye aktiviteter, som klubbens ildsjæle har sat i søen.

Stor koncentration. I front til venstre Tonny Hansen og til højre René Yde Jensen. I baggrunden Mark Dyna.
Sport & Fritid

Bull’s Eye!

Af Niels Dal ”Doing….”. Pilen sidder lige i Bull’s Eye. Og endda på bestilling af fotografen. Det er nogle skrappe gutter, der er samlet i

Klar, parat, snart start!
Sport & Fritid

Byfest og motionsløb i sommersol og hedebølge

Af Margrethe Krogh Thusgaard. Fotos Hans-Jørgen Krickhahn Hvor godtfolk er, kommer godtfolk til, og fredag den 16. juni 2023 kunne kun bekræfte dette gamle ordsprog: