Søg
Close this search box.

Kitesurfere og vinterbadere

I år kom der is på bugten ved Studstrup.
Fotojournalist Poul Madsen, Studstrup, har sendt os nogle rigtige vinterbilleder, så vi alle sammen kan huske, hvordan det var at opholde sig udenfor i februar.

Kitesurf 2 Poul Madsen
Poul Madsen skriver:
Hvis I mangler lidt vintersportsbilleder til bladet, er her et par billeder fra søndag den 7. februar i Studstrup.
Lokale kitesurfere i Studstrup gik på vandet i en blanding af slushice og drivis – i 2,5 graders frost og hård østenvind.
Studstrup har et godt sammenhold blandt surferne, og når vinden blæser fra den rigtige retning, er der næsten altid en gruppe af byens borgere på vandet.

Relaterede artikler

Parti fra de østrigske Alper
Sport & Fritid

Alpenstürmer: Skitur til Radfeld i Østrig

I lighed med tidligere år er vi igen gået i gang med planlægningen af en hyggelig skiferie i Zillertal området. Det er en tur i uge 4, hvor vi står på ski i fire dage.

Sport & Fritid

Jeg er vokset op med, at man skal hjælpe og bidrage

Lene Damsgaard er vokset op med volleyball. Hun begyndte at spille som barn på marken ved forældrenes hjem i Struer. Strå fra halmballer blev brugt til at flette det net, der adskiller de to banehalvdele, og siden har det været hendes foretrukne idræt.

Børn og unge

Trænere på 15 og 16 år:

Jakob og William er vilde med basketball. De spiller begge to flere gange om ugen, og i weekenden følger de kampene i den amerikanske NBA-liga, som er verdens bedste.