Søg
Close this search box.

Lidt royal har man da lov at være

default image
  1. maj snører Kronprinsen løbeskoene i anledning af sin 50-års fødselsdag og løber med danskerne i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense og København – på én og samme dag! Skal du løbe med? Du kan i modsætning til Kronprinsen nøjes med én tur.

Skødstrup Løbeklub giver dig mulighed for at blive klar til de 10 km til Royal Run Aarhus. Vi hjælper dig med målrettet træning og styrke, så du kommer godt igennem løbet.

Du har måske et ønske om at gennemføre dit første 10 km-løb, eller måske en ambition om en ny, god personlig tid på 10 km. Skødstrup Løbeklub tilbyder to forskellige træningsforløb:

  • et med fokus på at komme op på 10 km – du kan løbe ca. 5 km i dag
  • et med fokus på, at du får en god personlig tid – du træner i dag flere gange om ugen og kan måske allerede løbe 10 km

Første træningsdag var 26. februar kl. 19 med mødested udenfor Midtpunktet (den ny sportshal) i Skødstrup. Træning foregår efterfølgende på mandage og onsdage kl. 19 med opfordring til fællestur på lørdage kl. 9 eller træning på egen hånd i weekend.

Tilmeldingen dækker startnummer til Royal Run Aarhus samt træning fra 26. februar og 12 uger frem. Det får du for kun 465 kr. med tilmelding på www.skoedstruploeb.dk. Er du allerede tilmeldt Royal Run, så kan du selvfølgelig stadig deltage i fællestræningen til reduceret pris.

Hvad er Royal Run?

Du er inviteret til at løbe med d. 21. maj i anledning af Kronprins Frederiks 50-års fødselsdag. Løbefesten foregår hele dagen i Danmarks fem største byer – Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense og København. Kronprinsen begynder sin dag med en ”one mile” (1,609 kilometer) i de fire første byer og afrunder festen med at løbe 10 kilometer i København.

Bag Royal Run står DIF, DGI og Dansk Atletik Forbund. Royal Run arrangeres i regi af Bevæg dig for livet – Danmarks største idrætsvision, som er et samarbejde med Nordea-fonden og TrygFonden. TV 2 er mediepartner på Royal Run.

Du kan læse mere om Royal Run på www.royalrun.dk.

Af Bjarne Jensen

Foto: Lars Møller

læs mere i 8541 -dit lokale blad (marts 2018)

Relaterede artikler

De fire tennisbaner er omkranset af et skovlignende areal, der vil kunne udnyttes bedre. (foto Hans-Jørgen Krickhahn)
Sport & Fritid

Tennisanlægget: Hvem kan bruge 14.000 kvadratmeter?

Af Birger Agergaard Helt centralt i Løgten-Skødstrup, med indkørsel fra Ny Studstrupvej, ligger tennisanlægget med fire baner, flere petanquebaner, et ”klubhus” og et bevokset areal

Børn og unge

Fællesskabet reddede rideskolen

Hundredvis af nybegyndere har igennem årene haft deres gang på Åstrup Strandvej. Rideskolen, der hører til på gården Bøgely og rummer rideklub, privat opstaldning, to ridehaller og masser af folde, har eksisteret i 29 år.

Majbrit Oddershede Pedersen
Kultur

Du så ikke Majbrit

Da TV 2 i sommer viste miniserien ”Balladen om kolonihaven”, spillede en 8541-borger en vigtig rolle. Du så hende bare ikke, for Majbrit arbejdede bag kameraet.