Søg
Close this search box.

Litteratur & Samfund

default image

v/ Nick Bo Madsen                                        
14.09.18 – 07.06.19
hver 2. fredag kl. 13.00-14.50

Elsker du at læse? Kan du lide at tale med andre om dine læseoplevelser? Har du lyst til at komme et spadestik dybere ned i det, du læser?
Så er dette kursus i litteratur sikkert lige noget for dig.

Vi læser overvejende romaner, men der kan også komme både noveller, lyrik og dramatik på programmet. Underviseren indleder hver gang med at sætte teksten ind i en forfatterskabsmæssig, historisk og litteraturhistorisk sammenhæng. Herefter tager vi i fællesskab fat på analyse, fortolkning og diskussion af teksten.
Deltagelse kræver ikke andre forudsætninger end lysten til at læse.
Obs: Efter påske undervises der i ulige uger

Relaterede artikler

Det store dobbeltlokale på Rosenbakken var næsten helt fyldt af borgere, der havde masser af ideer til at skabe et folkeligt liv i folkehuset. (foto Maria Arianfar)
Senior

Åbne døre i Folkehuset

Af Birger Agergaard ”Velkommen her til Folkehuset Rosenbakken… eller Folkehuset Skødstrup, som det jo også hedder.” Sådan lød velkomsten fra folkehusenes frivilligkoordinator Marianne Keiser, der

Per Justesen var modig og vovede det halve øje på mødet i folkehuset. Han vil gerne have følgeskab af flere.
Senior

Folkehuset: Vov det halve øje

Af Birger Agergaard Folkehuset Rosenbakken kom ikke i mål med at få nedsat en bestyrelse, som skal afløse det afgåede borgerråd og koordinere det frivillige

Folkehuset Skødstrup
Senior

Da navnet Rosenbakken blev skrottet

Af Birger Agergaard Det afgående borgerråd ved Folkehuset Rosenbakken ville have indkaldt til et årsmøde i november for at give stafetten videre til nye frivillige.