Søg
Close this search box.

Lykke Blomster – naturens værksted

default image

Lykke Blomster, der indehaves af Lykke Hansen, har eksisteret siden 1991. Lykke havde i nogle år et samarbejde med Matthes Brugskunst i Løgten, indtil denne butik lukkede for en del år siden. Der har været forskellige tiltag til en blomsterbutik i byen, men efter kortere eller længere tid er butikkerne lukket ned igen.

Mange i vores område har købt deres blomster hos Skæring Plantecenter, som nu som bekendt også er lukket i sommeren 2017.

Derfor et lille OBS til beboerne i 8541 om, at vi faktisk stadig har en lokal blomsterhandler.

Lykke har sit dejlige værksted i Lindå på Lindå Møllevej 12, 8541 Skødstrup. Skøn natur og kæmpehave lige uden for døren giver inspiration og dejlige materialer til spændende arbejder. Lykke har mange af Århus hoteller som kunder. Bl.a. Radisson BLU på Margrethepladsen, Hotel Marselis og Centralværkstedet v. Bruuns Galleri.

Lykke leverer til hele nærområdet Skødstrup, Løgten, Skæring, Hjortshøj, Risskov og hele Aarhus.

Lykke laver alt til bryllupper, begravelser, værtindebuketter mm.

Du er altid meget velkommen til at kigge ud i værkstedet og handle og blive inspireret. Dog er det klogt at ringe først, da hun af og til er ude af huset på store udsmykningsarbejder. 

 

lykke@lykkeblomster.dk 
http://lykkeblomster.dk

 

Se billeder eller se artikel i vores blad 8541 -dit lokale blad (december)

Relaterede artikler

Fysioterapeut Mathias Holmquist behandler en klient på briksen
Erhverv

Når ryggen eller knæet gør ondt

Otte ud af ti danskere døjer ind i mellem med rygsmerter. Og rigtig mange danskere går til en sportsaktivitet, der kan give belastningsskader. Jo, der er basis nok for, at en fysioterapeut som Mathias Holmquist kan starte en klinik i Skødstrup.

Kort over plan for opstilling af mobilmast
Energi og miljø

Borgerprotester mod ny mobilmast

For to år siden afværgede borgerne i Studstrup en 36 meter høj mobilmast midt i Studstrup. Aarhus Vand, som ejer grunden, trak simpelthen sin støtte væk efter borgerhenvendelser.

Ny forsøger mobilselskabet 3 igen.

Tine Schjelde Møberg og Camilla Hoier Adamsen (foto privat)
Erhverv

Garn- og strikkeeventyr

Et nyt og spændende garn- og strikkeeventyr er ved at udfolde sig i Skødstrup, hvor to iværksættere, Camilla Hoier Adamsen og Tine Schjelde Møberg, har slået sig sammen for at skabe deres drømmevirksomheder.