Skip to content

NaturligtDyrefoder fejrer 15 år

Ernæring, udstyr til dyr, stive led – alt kan du spørge Johnny Hune Pedersen om.
Ernæring, udstyr til dyr, stive led – alt kan du spørge Johnny Hune Pedersen om.

Tekst og foto Niels Dal

”Jeg startede NaturligtDyrefoder med ønsket om at gøre en forskel for dyr og deres ejere. De seneste 15 år har været en fantastisk rejse, og jeg er dybt taknemmelig for den tillid, folk viser mig og butikken,” fortæller Johnny Hune Pedersen.

Vi er på besøg hos Johnny, som driver NaturligtDyrefoder på Grenåvej i Løgten, som 1. august fejrer 15 års jubilæum.

Johnny er uddannet i biokemi, veterinær ernæring og fysiologisk hundemassage.

Han kan således give kvalificeret og personlig rådgivning, hvad enten man kommer med en allergisk kat eller en seniorhund med stive led.

Johnny understeger, at der ingen hurtige standardløsninger er, og det afspejler sig i både forretningens sortiment og rådgivning.

”Jeg er altid parat til en snak om, hvordan man bedst understøtter sit dyrs trivsel på naturlig vis og har kunder fra hele Jylland, der kommer på besøg” fortæller Johnny og fortsætter ”Den fysiologiske hundemassage kan i mange tilfælde også hjælpe på dyrets velbefindende”.

Jubilæumsdagen fejres med konkurrencer og skarpe tilbud samt eksperttips til pleje og foder. Johnny glæder sig særligt til at se både nye og gamle ansigter

Læs hele juninummeret 2025 på PDF

Relaterede artikler

Bladet besøgte Laura Ciuksyte, mens hun gjorde klar til at åbne sin nye butik.
Erhverv

Højt humør og huller i maven

Laura Ciuksyte havde travlt, som i meget travlt, men humøret var højt, da vi i starten af februar besøgte hende midt i en stor mængde spændende kasser, som i løbet af meget kort tid skulle blive til en flot butik med italienske specialiteter.

Line bager hjemme i sit eget køkken-alrum, men kan også stå med mindre opgaver i det tidligere bryggers, der nu også er indrettet til bagning.
Erhverv

Piece of Cake

I bageværkstedet Piece of Cake står ejeren Line Vale Cruz. Det ligger i et stort hus på Fruenseje, og her bager Line kager på stribe. Det eneste, de har tilfælles, er at de er forskellige. Udseende, form og smag aftaler Line fra gang til gange med kunden, og set i det lys er det yderst rimeligt, at fx en pænt stor, personlig lagkage til ti kan fås for 400,- Der er ikke en egentlig butik. Man henter kagen ved døren eller får den bragt mod betaling.

Det er mange år siden den gamle Åkerman gravko opgav ånden. Fotograferet med HDR-teknik.
Attraktivt bymiljø

Er det hul ikke snart færdigt?

Forlader du Skødstrup ad Tronkærvej, står der en gammel gravko på venstre side af vejen lige efter Tronkærlund. Og det har der gjort i efterhånden mange år. Men hvor mange?