Søg
Close this search box.

Netto-butik i ny udgave

Netto-butikken i Løgten har været lukket her omkring månedsskiftet, og det er der en god grund til. Butikken har – ligesom mange andre Netto-butikker rundt i landet – fået ny indretning og lægger nu mere vægt på frugt og grønt og nemme måltider.
5. maj åbner butikken for kunderne igen. Musikken vil være ”ny”, og selv medarbejderne har fået opdateret deres tøj.
Frugt og grønt spiller en større rolle i sortimentet. Den gule Netto-farve er opdateret og præger væggene. Nemme måltider får deres egen sektion. Og det bliver muligt at scanne varer ind med mobilen og betale med Scan&Go.

Butikschefen i butikken gennem de seneste to år er Mads Røhling Husted, som glæder sig til at byde kunderne indenfor igen:
”Det skal være behageligt at handle her, og på tværs af hele butikken vil man møde en styrket oplevelse, som vi håber, at kunderne vil tage rigtig godt imod,” siger han ifølge en pressemeddelelse fra Salling Group.
Udendørs ser der ikke ud til at ske det store.

Af Birger Agergaard Foto: Salling Group

 Læs flere af 8541 -dit lokale blads artikler her

Relaterede artikler

Billederne er taget den 7. juni 2003.
Erhverv

Vovemod for 20 år siden

Tekst og foto: Thomas Nykrog Nogle husker måske, at der for år tilbage var ikke én, men to skorstene på Studstrupværket. På et tidspunkt blev

De første huse er solgt i den nye boligbutik på Butikstorvet. Fra venstre Gert Nielsen, Heidi Villadsen og Anders Kovsted. Christian Kold var på ferie, da vi tog billedet.
Erhverv

Ny ejendomsmægler i byen

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen er rykket ind på Bytorvet i Løgten. Inde bag det røde logo på glasfacaden sidder fire ansatte og vil gerne formidle dit næste huskøb. Det var der, hvor Chef Holmgaard havde madudlevering.

Fysioterapeut Mathias Holmquist behandler en klient på briksen
Erhverv

Når ryggen eller knæet gør ondt

Otte ud af ti danskere døjer ind i mellem med rygsmerter. Og rigtig mange danskere går til en sportsaktivitet, der kan give belastningsskader. Jo, der er basis nok for, at en fysioterapeut som Mathias Holmquist kan starte en klinik i Skødstrup.