Søg
Close this search box.

Ny i redaktionen: Jens Erik Rasmussen

Jens Erik Rasmussen rejser en del (her Tblisi i Georgien), men der er også tid til at skrive artikler til 8541-bladet. (foto privat)

Af Birger Agergaard

8541-redaktionen er så heldig at have fået Jens Erik Rasmussen som nyt medlem. Rikke Kaalund er gået ud af redaktionen, men kommer nok igen engang (det håber vi!).

Jens Erik Rasmussen er 66 år og bor sammen med sin kone i bofællesskabet Milepælen i Skødstrup. Parret var med til starte Milepælen for 35 år siden. Det er det nederste af de tre bofællesskaber, der blev udstykket lidt syd for kirken. De andre hedder Himmeriggården og Væksthuset.

Efter en lang årrække som journalist på Jyllands-Postens erhvervsredaktion er han ikke længere fastansat, men skriver nu freelance om luftfart, og de seneste 25-30 år har han stået bag udgaverne af bogen ”Turen går til Bali og Lombok”.

Det nære miljø
Det er dog hverken flyvemaskiner eller badestrande på Bali, han skal skrive om i 8541-bladet. Men det nære miljø her i området trækker:

”Nu har jeg tiden til at skrive om, hvad der sker i 8541-området, og jeg synes det er sjovt at møde nye mennesker og få stillet ens nysgerrighed,” siger Jens Erik.

Sidst, han var frivillig i området, var da hans børn var mindre, og hvor han trænede fodboldhold i sportsforeningen i en del år. Nu er tiden kommet til at være frivillig igen.

”Jeg kan godt lide at skrive om mennesker, der gør noget ud over det sædvanlige. Jeg vil også gerne skrive om virksomhederne i lokalområdet,” fortæller vores nye reporter. 

Læs hele decembernummeret 2023

Relaterede artikler