NYE BOLLER I SUPPEN

En dejlig studstrupdreng vender hjem.

Christian Bøljund har næsten været kompasset rundt på kendte restauranter i Danmark.

Og nu med egen restaurant i Aarhus C, der er nævnt i The Michelin Plate over nordiske restauranter.

”Men ved du hvad: Det er skønt at være tilbage i ”Barndommens Gade” med den nye restaurant Madhuset””. Madhuset ligger længst til højre på Bytorvet i Løgten, nærmere bestemt i nummer 11.

Christian smiler så man kan mærke det.

”Mit ønske er at lave et forum for alle livets fester – såvel som bæredygtig og økologisk mad til ud-af-huset-arrangementer samt kantineordninger. Og ikke mindst team-building i madregi og kokkeskole.”

Det er ikke tanken, at der skal være åbent med daglig servering.

’Vi ser tiden an – men har månedlige delemadsarrangementer i tankerne. Og bruncharrangementer i weekenderne er også i tankerne,” fortæller Christian.

Tekst Niels Dal

Foto Madhuset Løgten

Læs mere mere i 8541 -dit lokale blad (2019)

Selskaber og andre events er lokalet også klar til.

’Vi leverer maden og eventuelt drikkevarer, der passer optimalt til arrangementet. Kort fortalt ønsker vi ’ping-pong’ med kunderne: Kom og fortæl os ideen med arrangementet – og lad os tilføre et nyt twist. Vi står for økologi, bæredygtighed og grønt aftryk. Og god mad,” smiler Christian.

Det er studstrupknægtens ønske, at unge som ældre lokale vil kigge ind og få en snak om mulighederne for næste begivenhed eller madønske – privat som i firmaregi.

’Vi er åbne for det hele – og vil især gerne give det hele et tidssvarende twist.”

Christian skal haste videre. Jeg får et venligt dunk i ryggen, så jeg må skubbe brillerne på plads.

”Tak fordi du kom.” siger han.

Og jeg bliver nok ikke den sidste. Tværtimod.

Se mere på www.madhusetloegten.dk.

Relaterede artikler

Det er mange år siden den gamle Åkerman gravko opgav ånden. Fotograferet med HDR-teknik.
Attraktivt bymiljø

Er det hul ikke snart færdigt?

Forlader du Skødstrup ad Tronkærvej, står der en gammel gravko på venstre side af vejen lige efter Tronkærlund. Og det har der gjort i efterhånden mange år. Men hvor mange?

Erhverv

Streger til fremtiden

Anja er boligarkitekt med egen tegnestue. “Nest” Arkitekture hedder det. Engelsk for “rede”.
Og det er netop et vigtigt fokuspunkt for Anja. Hjemmet eller reden skal tilpasses det behov, der er aktuelt, hvor man står i livet og være et rart og trygt sted at være..

Line bager hjemme i sit eget køkken-alrum, men kan også stå med mindre opgaver i det tidligere bryggers, der nu også er indrettet til bagning.
Erhverv

Piece of Cake

I bageværkstedet Piece of Cake står ejeren Line Vale Cruz. Det ligger i et stort hus på Fruenseje, og her bager Line kager på stribe. Det eneste, de har tilfælles, er at de er forskellige. Udseende, form og smag aftaler Line fra gang til gange med kunden, og set i det lys er det yderst rimeligt, at fx en pænt stor, personlig lagkage til ti kan fås for 400,- Der er ikke en egentlig butik. Man henter kagen ved døren eller får den bragt mod betaling.