Søg
Close this search box.

Nyt fra gallerigangen

I februar-marts 2022 udstiller Birgit Vinther Rasmussen på Gallerigangen i Folkehuset Rosenbakken. Birgit skriver om sig selv:

Jeg har altid tegnet og malet. Min far forsynede mig med papir og farver, og tit ville jeg ikke i seng, før jeg lige havde lavet et billede mere.

Da jeg blev voksen og fik familie og arbejde, kneb det lidt med tiden. Mit job som reklametegner fyldte mere og var i et spændende miljø, men efter 20 år valgte jeg at stoppe.

Heldigvis kom jeg til at udsmykke SFO’en på Vejlby skole og senere SFO’en på Møllevangsskolen, en børnehave i Tunøgade og dagplejen her i Løgten. Samtidig er jeg blevet ansat i børneværkstedet på Aarhus Kunstakademi.

Jeg tog også malekurser og fik mulighed for at lære noget om ler. Sammen med mine maleveninder oprettede vi kunstnergruppen ‘Nylon’, og vi udstillede mange steder, sammen eller solo.

Et par år i træk tog jeg på et sommerakademi i Tyskland. Her mødtes jeg med kunstnere fra mange lande og det var utrolig givende.

I mange år har jeg også haft den glæde at være medlem af vores lokale gruppe ‘De kreative 8541’.

Henvendelser vedrørende denne udstilling eller ideer til kommende udstillinger bedes rettet til en af de to ansvarlige for Gallerigangen:

Karin Tonsgaard-Veirup, tlf. 2976 0214 Mail: karin@tonsgaard-veirup.dk

Helle Refsgaard, tlf. 3013 9902 Mail: hrefsg@gmail.com

Læs hele bladet marts 2022

Relaterede artikler

Stor koncentration. I front til venstre Tonny Hansen og til højre René Yde Jensen. I baggrunden Mark Dyna.
Sport & Fritid

Bull’s Eye!

Af Niels Dal ”Doing….”. Pilen sidder lige i Bull’s Eye. Og endda på bestilling af fotografen. Det er nogle skrappe gutter, der er samlet i

Billedet her er fra 2019, da skaterne satsede på et område bag fodboldbanerne ved skolen. Også forgæves.
Sport & Fritid

Skaterne igen slået tilbage til start

I syv år har skaterne i Skødstrup forsøgt at skabe et sted, hvor der kunne etableres en skatepark. Længe så det ud til, at et

De fire tennisbaner er omkranset af et skovlignende areal, der vil kunne udnyttes bedre. (foto Hans-Jørgen Krickhahn)
Sport & Fritid

Tennisanlægget: Hvem kan bruge 14.000 kvadratmeter?

Af Birger Agergaard Helt centralt i Løgten-Skødstrup, med indkørsel fra Ny Studstrupvej, ligger tennisanlægget med fire baner, flere petanquebaner, et ”klubhus” og et bevokset areal