Søg
Close this search box.

Hemmelig morgenmad

Hele klassen samlet til surprise-morgenmad – med Oliver i midten med ryggen til.

Af Magnus Frøjk

Hej, mit navn er Magnus, jeg går i 9.klasse og jeg vil gerne fortælle dig om en vildt eventyr jeg har været på.

Efter at Corona har påvirket mig og mine venners hverdag i næsten to år besluttede jeg mig for, at min klasse skulle have en overraskelse. Min meget gode ven og klassekammerat, Oliver, havde fødselsdag ugen efter jeg fik ideen. Jeg tænkte, at overraskelsen kunne kombineres med fødselsdagen, men først og fremmest var det for at skabe en god oplevelse for hele klassen efter at corona har præget hverdagen.

Ugen op til den planlagte dag var stressende. Hver dag skyndte jeg mig i al hemmelighed rundt i 8541 for at finde nogen der kunne hjælpe mig med morgenmaden. Jeg var så ekstremt heldig, at SuperBrugsen Løgten synes det var en god idé, og de ville gerne sponsorere morgenmaden. Bum. Så faldt alt på plads, og jeg var klar til den planlagte dag.

Vente, vente og vente
Alt så ud til at lykkes. Men… så kom corona og smadrede hele min plan. Vi endte med kun at være otte elever tilbage i klassen fordi alle andre var blevet sendt hjem pga. corona. Jeg måtte vente. Vente, vente og vente. Jeg måtte vente i 15 dage efter den planlagte dato, før overraskelsen kunne udføres.

Langt de fleste var kommet tilbage, og jeg så min mulighed. Og fra den ene dag til den anden jeg fik travlt. Jeg måtte hurtigt få alt på plads. Ned til SuperBrugsen. Vælge maden som skulle udgøre morgenmaden. Transportere det hjem. Lave det mad, jeg kunne, om aftenen. Stå op klokken 05.30. Lave resten af maden klar. Op på skolen og mødes med mine to gode venner, Alexander og Oscar, som gerne ville hjælpe mig. Vi gjorde maden klar. Og vi nåede det!

Oliver magnus skolenDagens to hovedpersoner: Magnus på skuldrene af Oliver.

Det var simpelthen så fedt at se mine venners ansigtsudtryk da de kom ind i klassen. Jeg glemmer det forhåbentlig aldrig.

Læs hele martsnummeret 2022

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Børn og unge

Fællesskabet reddede rideskolen

Hundredvis af nybegyndere har igennem årene haft deres gang på Åstrup Strandvej. Rideskolen, der hører til på gården Bøgely og rummer rideklub, privat opstaldning, to ridehaller og masser af folde, har eksisteret i 29 år.

Børn og unge

Glade børn giver energi på en mørk mandag

Frivillig i Skødstrup Sportsforening.

Hver mandag i vinterhalvåret står Gitte Lymann Birk sammen med sit trænerteam klar til at modtage op mod 30 børn i alderen 6-8 år til springgymnastik.