Søg
Close this search box.

Nyt lægehus i lokalområdet

default image

Der er mangel på praktiserende læger i 8541, og når Skødstrup Lægehus åbner et vindue for nye patienter, bliver der hurtigt fyldt op.
Men 1. august åbner læge Gitte Refsgaard Jensen – selv bosiddende i Skødstrup –et mindre lægehus i Hjortshøj. Det er på Hundkærvej, i det tidligere posthus.
Hun oplyser, at hun bliver lægehusets eneste læge, men får fra starten en klinikassistent/sekretær og udvider efterhånden som patientantallet stiger, formentligt i første omgang med en sygeplejerske.
Hvis du ønsker at skifte læge, skal du logge ind på borger.dk og finde ”skift læge”.
Gitte Refsgaard Jensen har oprettet Facebooksiden ”Hjortshøj Lægehus”.

 Af Birger Agergaard

 Læs mere i 8541 -dit lokale blad (august 2020)

Relaterede artikler

Fysioterapeut Mathias Holmquist behandler en klient på briksen
Erhverv

Når ryggen eller knæet gør ondt

Otte ud af ti danskere døjer ind i mellem med rygsmerter. Og rigtig mange danskere går til en sportsaktivitet, der kan give belastningsskader. Jo, der er basis nok for, at en fysioterapeut som Mathias Holmquist kan starte en klinik i Skødstrup.

”Skødstrup Lægepraksis 1872-2022” er udgivet i anledning af lægehusets 150-års jubilæum. Bogen er flot trykt, indbundet og på 342 sider. Den koster 150 kroner og købes i lægehusets reception.
Erhverv

Bog om lægehus: Lokal guldgrube

Af Thomas Nykrog Bor du i 8541-området, og er du bare lidt interesseret i, hvad der sker omkring dig, så køb straks bogen ”Skødstrup Lægepraksis

Poul Schmidt har glade og bæredygtige produkter i sin webshop.
Erhverv

Fjordbutikken ved Kalø Vig

Af Niels Dal ”Er han ikke sød…..? ” spørger Poul og viser glad en lille træhund til pynt på hylden frem. ”Vi kører i tre