Søg
Close this search box.

Pause med Bierfest og velkommen til en ny fest lørdag den 7. marts 2020

Tak til alle jer der deltog ved Bierfest 2019. Vi håber både du og mange andre har lyst til en ny fest næste år

Arrangementer i Midtpunktet
Vores lille undersøgelse på Facebook efter den afholdte Bierfest i marts gav en begrænset tilbagemelding på interessen for en fest. Faktisk var det kun en håndfuld, der tilkendegav deres opbakning for at bidrage ved en ny fest til næste år. Vi tænker I var mange andre, der bare ikke lige fik jeres interesse givet til kende J

Derfor kunne vi godt havde valgt, at trække stikket og sige så dropper vi bare det hele, og som forslået af mange hæver vi i stedet timeprisen på leje af Midtpunktet. Dermed vil de fleste afdelinger i sportsforeningen sikkert også skulle hæve deres kontingent overfor deres medlemmer.

Men nu handler det ikke kun om timepriser og økonomi, men også fordi vi i fonden bag Midtpunktet som hedder ”Fonden for Skødstrup Idræts- og Kulturcenter” er vilde med at lave forskellige arrangementer under den del vi kalder ”Kultur”, så vi i vores lokalsamfund har nogle forskellige spændende fritidstilbud. Dog er vi udforet på opbakning til både deltagelse og opbakning med frivillige. Det gør vi i perioder har valgt, at droppe forskellige arrangementer som f.eks. foredrag m.m. I stedet prøver vi med nye tiltag, bl.a. ”Gin-aften for kvinder” som hurtigt blev udsolgt, og mændene må vente til september med ”Rom for mænd” som vi også håber får en stor interesse. Vi er altid interesseret i nye tiltag, så har du en god idé så kontakt os – vi håber dog også, der med de gode ideer følger en interesse med for selv at arrangere.

Bierfest 2019
Blev afholdt den 9. marts, hvor 400 mennesker deltog. Vi oplevede dem, der deltog havde en fantastisk dag med en masse snak, dans og hygge. Billeder derfra blev vist i sidste nummer af bladet og der findes også flere gode billeder og små film på de sociale medier. Men med deltagelse af kun 400 mennesker i modsætning til tidligere år var det også tid til en evaluering af konceptet med Bierfest i 8541. I forhold til andre byer i det jyske hvor de kan melde udsolgt til deres Bierfest mange måneder før er vi lokalt nok udfordret på en konkurrence med et større udbud af oplevelser i Aarhus.

Tak til jer frivillige
Som arrangør af Bierfest 2019 vil vi gerne sige tusind tak til dem, der hjalp både før, under og efter festen. Uden jer er det ikke muligt, at afholde et så stort arrangement. Tusind tak for jeres indsats, og vi håber at se jer igen til næste år.

Vi mangler mange frivillige til arrangementer, så vil du også gerne hjælpe så hører vi meget gerne fra dig.

Sponsorer
Flere virksomheder bidrager økonomisk med både praktiske, sjove og underholdende bidrag til Bierfesten 2019. I år var det Hair by M, MarkOn, Nybolig, Djurslands Bank, Rieck Sørensen Advokater, Tambo VVS og Priess El. Tusind tak til jer alle for jeres bidrag som vi håber også giver jer en god feedback fra lokalsamfundet. Vi samarbejder meget gerne med jer igen.

[Logoer fra sponsorer indsættes sammen med artikel – Kim Høyer kan levere disse]

Fest den 7. marts 2020
Vi har lyttet til de mange vi har snakket med som opfølgning på den afholdte Bierfest vi nu har afviklet i de sidste 5 år. Flere har givet udtryk for en fastholdelse og savnede wienerschnitzel i år, andre ønsker en 80´er fest og andre igen mener ikke det skal være en temafest med udklædning. Ønsket om en årlig fest med mulighed for at mødes med mange andre fra ens lokalsamfund og få snakket, danset og hygget sig synes fortsat at være tilstede, så vi håber der er opbakning til næste års fest som vi har besluttet bliver en ”ikke-tema” aftenfest lørdag den 7. marts med start kl. 18:00. Festen bliver med masser af livemusik fra start til slut med både 80´er og nutidens dansevenlige musik, god forplejning med en buffet samt masser af forskellige muligheder for køb af forskellige drikkevare. Da vi ligger inde med mange store ølkrus vil dem der godt kan lide en stor fadøl også kunne få denne til næste år. Om du så vælger at møde op i lederhosen eller jakkesæt er helt op til dig selv, men vi håber at se dig og 600 andre feststemte personer til en fantastisk fest næste år.

Salg af pladser ved borde
Vi fastholder konceptet med at ”ambassadører” står for salg af pladser ved lange borde. Kan man sælge 21 eller 42 pladser ved et bord vil der være henholdsvis 1 eller 2 fribilletter. Vi begynder salget allerede før sommerferien i år med en god Early bird rabat på kr. 50,- pr. bilet. Pris og information om køb annonceres snarest, så følg med i de kommende måneder. Vi håber mange vil være interesseret I, at stå som sælger af et bord for naboerne, sportsholdet, venneparrene, forældrene i ungernes klasse, en flok i en forening eller hvem du nu gerne vil have en god fest sammen med. Vil du være ambassadør og opnå en eller to fribilletter, så kontakt hurtigst muligt Steen på mail she@danskeadvokater.dk.

 

 

Af Steen Hermansen, medlem af Styregruppen for fester i Midtpunktet

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (maj 2019)

Relaterede artikler

For børn i alle aldre:: Markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september
Erhverv

Markedsdag i sommerens efterglød

Under den ”blåeste” septemberhimmel, man næsten kan ønske sig, holdt 8541 Handel en virkelig velbesøgt markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september.

Mette Knudsen ser en fordel i at være formand samtidig med at være aktiv i en af sportsforeningens afdelinger.
Sport & Fritid

Ny formand for Sportsforeningen

Af Birger Agergaard Mette Hyldborg Knudsen meldte sig helt frivilligt, da Skødstrup Sportsforenings formand Kim Bakholdt før generalforsamlingen meddelte, at han ikke genopstillede. Mette er

Maleriet ”De rejsende” blev udvalgt til Kunstnernes Påskeudstilling i Kunsthal Aarhus. Motivet er fra det lavvandede område i ved Studstrup, mens de nøgne mennesker er nogle, Erik Boye har valgt at lægge ind i billedet. (foto: Erik Boye)
Sport & Fritid

Skødstrup-kunstner: Mal det du ser!

Af Birger Agergaard Erik Boye kan fra sit stuevindue på Violskrænten i Skødstrup se ned på et af sine foretrukne motiver. Kysten, der byder på