Søg
Close this search box.

Så er det nu der skal handles

Da coronavirussen rullede ind over Danmark, måtte vi i Erhverv8541, i tråd med resten af Danmark, aflyse og udskyde forårets Erhverv8541 arrangementer. Det frustrerende er, at de aflyste arrangementer kun er blevet mere relevante end nogensinde. I marts udsatte vi netværksmøde hos Djurslands Bank med en økonomisk markedsgennemgang, i april et netværksmøde ved to lokale detailhandlere, og i juni er Byfest8541 med fællesløb aflyst.

Styrken i det lokale
Erhverv8541s arbejde er at samle og skabe et lokalt erhvervsnetværk, hvor vi kan møde, lære og handle med hinanden lokalt, – at skabe fokus på Løgten-Skødstrups detailhandel og forholde os til lokale erhvervspolitiske emner.
Når den værste økonomiske krise i nyere tid rammer, bliver nogle liberale erhverv og detailhandlere upåvirkede, andre får en fremgang, men flere er desværre meget alvorligt ramt økonomisk. I takt med at mange har arbejdet hjemme, har vi meget naturligt også købt vores fødevarer lokalt, og flere af spisestederne har hurtigt ændret driften til take away.

Vi gør noget lokalt
Derfor har vi i Erhverv8541 lavet et nyt tiltag, hvor vi vil fremhæve og fokusere på de forskellige erhverv og detailhandlere i Løgten/Skødstrup. I samarbejde med vores lokale mediebureau Ads On, som til dagligt holder til i kontorfællesskabet Jakobs Kontorhus i Skødstrup, har vi lavet en lokalkampagne med bannere og klistermærker til butikkerne. Gennem Facebook kan vi præsentere og sætte fokus på at borgerne handler lokalt, både nu og fremadrettet. Via små annoncer på Facebook viser vi et udsnit af de forskellige forretninger og virksomheder, og hvordan de har tilpasset sig tiden og hvad de kan byde på.
Erhverv8541 er jo ikke en velhavende forening, men det har ligget bestyrelsen meget på sinde, at det er nu vi skal bruge af den kapital, foreningen har. Derfor har det været vigtigt for os, at det ikke bliver en ekstra omkostning i en svær periode for vores erhvervsliv. Ads On har været meget behjælpelige med arbejdskraft og økonomi til Facebookannoncering for at få kampagnen op at køre.

Erhverv8541s arbejde er forsat vigtigt
Erhverv8541s arbejde er stadig vigtigt, da det er grundlaget og retningen for udviklingen af vores by. Det der i dagligdagen kan virke som politisk fnidder er grundlaget for vores bys fremtid. Forandringerne kommer, når lokalbefolkningen, erhvervslivet og investorerne arbejder sammen om den rette løsning. Derfor er det forsat vigtigt, at man sikrer og skaber fokus og udvikling omkring centerstrukturen i såvel Løgten som Skødstrup. Udvikling af centerstrukturen er ikke nødvendigvis bare flere boliger, da det ikke alene skaber karakter eller liv i en by. Centerstrukturen er butikker, spisesteder, virksomheder og alt muligt andet som skaber liv til vores lokalområde.

Af Peter Carlsen, formand for Erhverv8541′

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (juni 2020)

Relaterede artikler

Jesper Andersen (tv) og Henrik Hjortshøj (th) solgte for 20 år siden en palle italiensk vin til venner og bekendte. Siden er det gået stærkt.
Erhverv

20 år – af med proppen….

Jesper Andersen (tv) og Henrik Hjortshøj (th) solgte for 20 år siden en palle italiensk vin til venner og bekendte. Siden er det gået stærkt.

Bjørn Eyde (tv.) og Daniel Dyhr Sørensen byder velkommen til Glass.
Erhverv

Fuld gas på Glass

Af Niels Dal Rosébobler med skum, højt humør, mange mennesker, god mad og glade grin. Det swingede på Glass i Bondehaven 17 i Skødstrup ved

Inga Bredahl i sit værksted i Løgten
Erhverv

Farvel og tak!

En epoke slutter, når Inga lukker. Det har desværre ikke været muligt at finde en ny skrædder til at drive virksomheden videre, selvom der altid har været nok at lave.