Søg
Close this search box.

Sæsonstart i Skødstrup Tennisklub

SSF tennis Udendørs i februarSSF tennis Banesjak

Den 4. maj er der standerhejsning og dermed officiel sæsonstart i Skødstrup Tennisklub. Samme dag holder vi traditionen tro Tennissportens Dag med åbent hus for alle, der har lyst til at få en tennisketsjer i hånden og slå til nogle tennisbolde under kyndig vejledning.

Vi har dog for længst tyvstartet sæsonen. Allerede den 26. februar (ny rekord) kunne vi tage den første af vore fire baner i brug takket være en stor indsats af baneformand Jacob Bagai og et hold friske seniorer.

Vi spiller normalt udendørs indtil midten af oktober, længere end de fleste andre klubber i Danmark, og de seneste tre år har vi faktisk kunnet spille helt frem til 1. december. Men vi har også mulighed for at spille indendørs i Skovbakkens Tennis- og Squash Center, hvilket en del af os benytter sig af.

Hvad koster det?
Kontingentet for den kommende sæson er uændret: kun kr. 920 med ubegrænset spilletid, hvis du er senior. Er du junior eller studerende, betaler du kr. 570 og børn op til 10 år kun kr. 470. Pensionister og efterlønnere slipper med kr. 770, og der er også en pæn rabat at hente for familier med flere tennisspillere. Her er prisen for en familie inkl. samtlige hjemmeboende børn kr. 1.880.

Vi har ca. 100 medlemmer – men vil gerne være endnu flere. I Skødstrup Tennisklub kan du spille, når du har tid og lyst, og når det passer i forhold til skole, arbejde eller familie. Du booker blot en bane og en tid på nettet via vores online-booking system – hurtigt og nemt. De fire baner er åbne for spil alle ugens dage fra tidlig morgen til sen aften, og lysanlægget sørger for, at du også kan spille efter mørkets frembrud.

Nyhed
Som noget nyt bliver det i år muligt for alle medlemmer at invitere børn, børnebørn, øvrig familie samt naboer og venner til at prøve kræfter med tennisspillet – helt gratis. Du kan nemlig frit invitere dem til en gang minitennis på Bane C i hele sæsonen, så tit, du har lyst (specielle bolde og ketchere findes i klubhuset).

Og har du ikke selv spillet tennis før, hjælper vi dig gerne i gang. Det gælder både børn og voksne.
Kom forbi og lån en ketcher og nogle bolde, så I kan se, om tennis er noget for jer.
Vores anlæg ligger lige over for Fakta med en fantastisk udsigt over Kalø Vig!

Hjemmeside: https://ssftennis.memberlink.dk/
Facebook: https://www.facebook.com/8541tennis/
Af Rudi Bjørn, Skødstrup Tennisklub

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (april 2019)

Relaterede artikler

Schæferhundehvalp ligger "dæk" og spidser ører
Livsstil & Familieliv

Vov det ene øje

En halv snes hunde og deres ejere havde snuset sig frem til hundetræning på Berberisvej 18A i Skødstrup.

John Sabalic
Sport & Fritid

Skødstrup-mand vinder VM-guld i Mexico

58-årige John har været lærer i Rønde i 23 år og har boet i Skødstrup lige så længe. Han spiller bordtennis i første division, men han har også været tiltrukket af det mere rå ping pong og fik op til VM i Mexico skrabet så mange sponsor-kroner sammen, at han kunne tage af sted.

Kaløvig bådehavn Foto Thomas Nykrog
Sport & Fritid

40 år med Kaløvig Bådehavn

Kaløvig Bådehavn har 40-års fødselsdag Pinsedag, søndag den 19. maj 2024. Det skal fejres med fuld musik, for det er en kæmpestor bedrift, at denne vidunderlige havn er blevet netop, dét den er!