Søg
Close this search box.

Sæsonstart i Skødstrup Tennisklub

SSF tennis Udendørs i februarSSF tennis Banesjak

Den 4. maj er der standerhejsning og dermed officiel sæsonstart i Skødstrup Tennisklub. Samme dag holder vi traditionen tro Tennissportens Dag med åbent hus for alle, der har lyst til at få en tennisketsjer i hånden og slå til nogle tennisbolde under kyndig vejledning.

Vi har dog for længst tyvstartet sæsonen. Allerede den 26. februar (ny rekord) kunne vi tage den første af vore fire baner i brug takket være en stor indsats af baneformand Jacob Bagai og et hold friske seniorer.

Vi spiller normalt udendørs indtil midten af oktober, længere end de fleste andre klubber i Danmark, og de seneste tre år har vi faktisk kunnet spille helt frem til 1. december. Men vi har også mulighed for at spille indendørs i Skovbakkens Tennis- og Squash Center, hvilket en del af os benytter sig af.

Hvad koster det?
Kontingentet for den kommende sæson er uændret: kun kr. 920 med ubegrænset spilletid, hvis du er senior. Er du junior eller studerende, betaler du kr. 570 og børn op til 10 år kun kr. 470. Pensionister og efterlønnere slipper med kr. 770, og der er også en pæn rabat at hente for familier med flere tennisspillere. Her er prisen for en familie inkl. samtlige hjemmeboende børn kr. 1.880.

Vi har ca. 100 medlemmer – men vil gerne være endnu flere. I Skødstrup Tennisklub kan du spille, når du har tid og lyst, og når det passer i forhold til skole, arbejde eller familie. Du booker blot en bane og en tid på nettet via vores online-booking system – hurtigt og nemt. De fire baner er åbne for spil alle ugens dage fra tidlig morgen til sen aften, og lysanlægget sørger for, at du også kan spille efter mørkets frembrud.

Nyhed
Som noget nyt bliver det i år muligt for alle medlemmer at invitere børn, børnebørn, øvrig familie samt naboer og venner til at prøve kræfter med tennisspillet – helt gratis. Du kan nemlig frit invitere dem til en gang minitennis på Bane C i hele sæsonen, så tit, du har lyst (specielle bolde og ketchere findes i klubhuset).

Og har du ikke selv spillet tennis før, hjælper vi dig gerne i gang. Det gælder både børn og voksne.
Kom forbi og lån en ketcher og nogle bolde, så I kan se, om tennis er noget for jer.
Vores anlæg ligger lige over for Fakta med en fantastisk udsigt over Kalø Vig!

Hjemmeside: https://ssftennis.memberlink.dk/
Facebook: https://www.facebook.com/8541tennis/
Af Rudi Bjørn, Skødstrup Tennisklub

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (april 2019)

Relaterede artikler

Havnekaptajn Allan Rundberg (i midten) modtager bæredygtighedsprisen af Dansk Sejlunion.
Sport & Fritid

Kaløvig Bådelaug er Danmarks mest bæredygtige

Af Birger Agergaard En flot pris gik før årsskiftet til Kaløvig Bådelaug, nemlig Dansk Sejlunions Bæredygtighedspris. Blandt mange gode indstillinger løb Kaløvig Bådelaug af med

Maleriet ”De rejsende” blev udvalgt til Kunstnernes Påskeudstilling i Kunsthal Aarhus. Motivet er fra det lavvandede område i ved Studstrup, mens de nøgne mennesker er nogle, Erik Boye har valgt at lægge ind i billedet. (foto: Erik Boye)
Sport & Fritid

Skødstrup-kunstner: Mal det du ser!

Af Birger Agergaard Erik Boye kan fra sit stuevindue på Violskrænten i Skødstrup se ned på et af sine foretrukne motiver. Kysten, der byder på