Sæt kryds i kalenderen til Byfest 8541 med fællesløb den 19. juni 2020

 Vi gentager sidste års succes med en kombination af Løgtenløbet, underholdning og Street Food samt Open By Night med åbne butikker fredag aften den 19. juni 2020.

Der arbejdes lige nu på at lave arrangementet endnu større end sidste år, hvor 800 deltog i løbet, og flere tusinde mødte op til en festlig byfest på Grenåvej i Løgten.

Igen i år er løberuten en rundstrækning Grenåvej – Bøgehøj – Segaltvej – Vorrevej på i alt 2,60 km som man kan vælge at løbe 1, 2 eller 3 gange til henholdsvis 2,60 km, 5,20 km eller 7,80 km. Som noget nyt kan man i år også tilmelde sig i kategorien Walk, hvor man går den samme runde på 2,60 km. – alle med fælles start kl. 18:00.

Der vil for alle børn / unge under 18 år blive udleveret en Goodiebag i målområdet. Til de voksne vil der være en række spændende gevinster sponsoreret af det lokale erhvervsliv. Der gives ikke kun gevinster til de hurtigste, men officials i målområdet vil tildele flere deltagere en gevinst, så alle har gode chancer.

Medalje
Der er i år blevet specialfremstillet en rigtig flot medalje sponseret af Djurslands Bank til de første 1000 tilmeldte, som gennemfører løbet, uafhængig af tempo og tid.

Prisen er den samme for børn og voksne på alle ruter:
• Tilmelding før den 1. maj kr. 60,-
• Tilmelding efter den 1. maj og før 7. juni kr. 80,-
• Tilmelding efter den 7. juni og frem til 1 time før løbsstart kr. 100,- (ekskl. Goodiebag)
* Et eventuelt overskud ved arrangementet går til videreudvikling af ”Byfest 8541 med fællesløb”.

Tilmelding
Tilmeldingen til løbet åbner til marts, og al tilmelding kommer til at foregå online på Sportstiming.dk. Mere herom, når vi nærmer os tiden for tilmelding. Du kan også følge med på Facebook, søg på ”Byfest 8541 med Fællesløb” eller ”Løgtenløbet”.
Det bliver sjovt, så vi håber på, at rigtig mange vil tilmelde sig og bakke op om årets Byfest 8541 med fællesløb. Spørgsmål kan rettes på mail til Byfest@8541.dk.

 

Af Steen Hermansen, styregruppen for Byfest 8541 med fællesløb

 Læs mere i 8541 -dit lokale blad (feb 2020)

 

Relaterede artikler

Cøcilie Uhre Karlsson og Olav Liengard sang og spillede for til fællessang
Kultur

Musik under blodbøgen

Den første lørdag i september blev en ny idé sendt til vejrs på Himmerig-gården i Skødstrup. En vaskeægte musikfestival.
Fra kl. 12 til kl. 21 kunne den opleves på to scener i Bofælleskabet Himmeriggårdens skønne store have, der på smukkeste vis krones af en gammel blodbøg.

Erik Søndergård holder en af grundlovstalerne
Traditioner

Grundlovsdag 2023

Tekst og fotos Hans-Jørgen Krickhahn Coronatiden er for alvor trængt i baggrunden. Der var næsten deltagerrekord til Skødstrup Kirkes Grundlovsarrangement i baghaven den 5. juni.

For børn i alle aldre:: Markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september
Erhverv

Markedsdag i sommerens efterglød

Under den ”blåeste” septemberhimmel, man næsten kan ønske sig, holdt 8541 Handel en virkelig velbesøgt markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september.