Søg
Close this search box.

Skødstrup Håndbold sponsordag blev til en fest

default image

Skødstrup Håndbold inviterede søndag d. 12. november til sponsordag i Midtpunktet. Scenen var sat til en håndboldfest med indløb, røgmaskine, lysshow, speaker og musik til at peppe spillerne op.

Dagen igennem var der præmier til kampens spillere på begge hold sponsoreret af Djurslands Bank, Netto og Sportsmaster. Derudover havde Netto sponsoreret juice og frugt til alle spillere. Publikum havde dagen igennem mulighed for at vinde flotte gavekurve sponsoreret af Djurslands Bank. Man skulle gætte, hvilket hold der ville vinde den enkelte kamp.

Dagen startede med U10 drenge, som spillede mod Harlev. Der blev gået til stålet, og drengene vandt fortjent 15-5.

U10 piger leverede en rigtig fin indsats mod Skovbakken, men måtte desværre se sig slået med 16-4.

U12 drenge blæste deres modstandere fra Hasle ud af banen med en overbevisende sejr på 19-6. Derefter var det U12 drenge 2’s tur til at forsøge at gøre dem kunsten efter… Det lykkedes! De vandt efter en tæt kamp med 15-12 mod IF Lyseng.

U14 piger havde helt styr på IF Lyseng og vandt fortjent 9-5.

Herresenior måtte desværre se rivalerne fra VRI løbe med sejren på 24-21…

Super stemning

Der var super stemning dagen igennem, og det var en stor oplevelse for både hjemme- og udehold, som oplevede en lidt anderledes håndboldkamp!

De to U12 pigehold skulle slutte sponsordagen af, og det klarede de med bravur. U12 piger vandt efter en ganske tæt dyst mod IK Skovbakken 21-20, mens U12 piger 2 kunne slutte dagen af med endnu en sejr på 11-9.

Efter en skøn dag i håndboldens tegn og en masse hjemmesejre siger vi tusind tak til alle som hjalp både før, under og efter kampene. Dejligt med så stor opbakning til Skødstrup Håndbold! 

 

Af Anette Hove Joensen

Læs mere i 8541 -dit lokale blad feb. 2018

Relaterede artikler

Børn og unge

Glade børn giver energi på en mørk mandag

Frivillig i Skødstrup Sportsforening.

Hver mandag i vinterhalvåret står Gitte Lymann Birk sammen med sit trænerteam klar til at modtage op mod 30 børn i alderen 6-8 år til springgymnastik.

Krop og sundhed

Jobbet som træner bragte ham til Skødstrup

”Jeg gør det, fordi det er sjovt. Flere af stamspillerne har været med i et par årtier, og der er et supergodt sammenhold,” siger Vagner Haunstrup, som træner eliteholdet i badminton