Skødstrup Sportsforening: Fællesskab hos 80 års fødselar

Aktiviteterne foregik i den gamle hal, da der var ved at blive dækket op til aftenens fest i den nye.

Af Birger Agergaard, Iben Kierkegaard og Linda Kristoffersen. Foto Thomas Nykrog

Fester, konkurrencer og sport. Det var opskriften på Skødstrup Sportsforenings fejring af de første 80 år en weekend i oktober 2022. Samlet var der hen imod 1000 deltagere eller tilskuere ved festlighederne, som af arrangørerne beskrives som ”fornemmelsen af fællesskabsfølelse”.

Fredagen var helliget børn og unge. Der var to omgange rulleskøjtedisko med hver 175 børn og en del forældre, og ungdomsfesten samlede også ca. 175. Her blev der hygget gevaldigt til mobildiskotek Raven.

Lørdagen var delt i det sportslige og det festlige. Om sportslørdagen siger Midtpunktets centerleder Iben Kierkegaard:

”Det gav det mig gåsehud at se alle foreningerne skabe aktiviteter sammen. Det er fællesskab, der rammer lige i hjertet. Og børn blev motiveret til at prøve alle aktiviteter ved at de skulle samle stempler fra alle foreningerne på et lille kort – og herved kunne de score lidt sødt fra Carletti og deltage i en konkurrence om en hoppetime i Rush.”

Linda Kristoffersen oplevede også et stort fællesskab afdelingerne sammen.

”Og mange mange glade deltagere – både børn, unge mennesker, frivillige hjælpere, trænere mv. ”

Lørdag eftermiddag var en sportslig succes for Skødstrups badmintonspillere, der vandt 7-6 over Højbjerg.

Både Iben og Linda takker de mange frivillige, der gav weekenden indhold. Mange af dem var også samlet lørdag aften, hvor i alt 250 hyggede med god mad ved bordene og gav den gas på dansegulvet lige til lukketid. 

”Baren måtte lave en akutopfyldning kl. 22, da gæsterne drak flere drinks, end bryggeriet havde sjusset sig frem til, at der ville blive drukket. Det var virkelig en god fest, der satte et flot punktum oven på jubilæumsweekenden,” siger Iben Kierkegaard.

”Vi har så travlt i hver vores familiehule, og corona har ændret på vores måde at tænke fællesskab på. Jeg håber, at jubilæumsweekenden har bidraget til at kunne booste netop fællesskabet. Vi kender nok alle sammen hinanden i andet led, så man kan hurtigt etablere nye relationer eller i hvert fald finde noget at grine af, sammen.”

 221008 Sportsforeningen 80 år sportslørdag 004

Sportslørdagen havde en konkurrence, hvor 76 deltagere var rundt ved de forskellige aktiviteter ved badminton, volley, basket, håndbold og, som her, gymnastik. 

221008 Sportsforeningen 80 år sportslørdag 003

Karina Elsig har designet denne flotte jubilæumstrøje til Sportsforeningen. Den fås stadig på www.8541.midtpunktet.dk. <<<ok evt. at beskære fra højre>>>

 221008 Sportsforeningen 80 år sportslørdag 005

Lørdag eftermiddag spillede Skødstrup mod Højbjergs stærke badmintonhold.

221008 Sportsforeningen 80 år sportslørdag 002

Hvad er et idrætsarrangement uden heftige, dunkende rytmer fra soundboksen?

Læs hele novembernummeret 2022 på PDF

Relaterede artikler

Havnekaptajn Allan Rundberg (i midten) modtager bæredygtighedsprisen af Dansk Sejlunion.
Sport & Fritid

Kaløvig Bådelaug er Danmarks mest bæredygtige

Af Birger Agergaard En flot pris gik før årsskiftet til Kaløvig Bådelaug, nemlig Dansk Sejlunions Bæredygtighedspris. Blandt mange gode indstillinger løb Kaløvig Bådelaug af med

Majbrit Oddershede Pedersen
Kultur

Du så ikke Majbrit

Da TV 2 i sommer viste miniserien ”Balladen om kolonihaven”, spillede en 8541-borger en vigtig rolle. Du så hende bare ikke, for Majbrit arbejdede bag kameraet.

Mette Knudsen ser en fordel i at være formand samtidig med at være aktiv i en af sportsforeningens afdelinger.
Sport & Fritid

Ny formand for Sportsforeningen

Af Birger Agergaard Mette Hyldborg Knudsen meldte sig helt frivilligt, da Skødstrup Sportsforenings formand Kim Bakholdt før generalforsamlingen meddelte, at han ikke genopstillede. Mette er