Søg
Close this search box.

Skødstrup Sportsforening: Fællesskab hos 80 års fødselar

Aktiviteterne foregik i den gamle hal, da der var ved at blive dækket op til aftenens fest i den nye.
Aktiviteterne foregik i den gamle hal, da der var ved at blive dækket op til aftenens fest i den nye.

Af Birger Agergaard, Iben Kierkegaard og Linda Kristoffersen. Foto Thomas Nykrog

Fester, konkurrencer og sport. Det var opskriften på Skødstrup Sportsforenings fejring af de første 80 år en weekend i oktober 2022. Samlet var der hen imod 1000 deltagere eller tilskuere ved festlighederne, som af arrangørerne beskrives som ”fornemmelsen af fællesskabsfølelse”.

Fredagen var helliget børn og unge. Der var to omgange rulleskøjtedisko med hver 175 børn og en del forældre, og ungdomsfesten samlede også ca. 175. Her blev der hygget gevaldigt til mobildiskotek Raven.

Lørdagen var delt i det sportslige og det festlige. Om sportslørdagen siger Midtpunktets centerleder Iben Kierkegaard:

”Det gav det mig gåsehud at se alle foreningerne skabe aktiviteter sammen. Det er fællesskab, der rammer lige i hjertet. Og børn blev motiveret til at prøve alle aktiviteter ved at de skulle samle stempler fra alle foreningerne på et lille kort – og herved kunne de score lidt sødt fra Carletti og deltage i en konkurrence om en hoppetime i Rush.”

Linda Kristoffersen oplevede også et stort fællesskab afdelingerne sammen.

”Og mange mange glade deltagere – både børn, unge mennesker, frivillige hjælpere, trænere mv. ”

Lørdag eftermiddag var en sportslig succes for Skødstrups badmintonspillere, der vandt 7-6 over Højbjerg.

Både Iben og Linda takker de mange frivillige, der gav weekenden indhold. Mange af dem var også samlet lørdag aften, hvor i alt 250 hyggede med god mad ved bordene og gav den gas på dansegulvet lige til lukketid. 

”Baren måtte lave en akutopfyldning kl. 22, da gæsterne drak flere drinks, end bryggeriet havde sjusset sig frem til, at der ville blive drukket. Det var virkelig en god fest, der satte et flot punktum oven på jubilæumsweekenden,” siger Iben Kierkegaard.

”Vi har så travlt i hver vores familiehule, og corona har ændret på vores måde at tænke fællesskab på. Jeg håber, at jubilæumsweekenden har bidraget til at kunne booste netop fællesskabet. Vi kender nok alle sammen hinanden i andet led, så man kan hurtigt etablere nye relationer eller i hvert fald finde noget at grine af, sammen.”

 221008 Sportsforeningen 80 år sportslørdag 004

Sportslørdagen havde en konkurrence, hvor 76 deltagere var rundt ved de forskellige aktiviteter ved badminton, volley, basket, håndbold og, som her, gymnastik. 

221008 Sportsforeningen 80 år sportslørdag 003

Karina Elsig har designet denne flotte jubilæumstrøje til Sportsforeningen. Den fås stadig på www.8541.midtpunktet.dk. <<<ok evt. at beskære fra højre>>>

 221008 Sportsforeningen 80 år sportslørdag 005

Lørdag eftermiddag spillede Skødstrup mod Højbjergs stærke badmintonhold.

221008 Sportsforeningen 80 år sportslørdag 002

Hvad er et idrætsarrangement uden heftige, dunkende rytmer fra soundboksen?

Læs hele novembernummeret 2022 på PDF

Relaterede artikler

Vinterbadere nyder den kolde dukkert
Krop og sundhed

Et koldt havbad er godt for krop og sind

Vinterbadning bliver stadig mere populært, og vinterbaderklubberne sikrer gode forhold for deres medlemmer, men der er venteliste, så har du lyst, er det bare med at få dig skrevet på listen!

Sport & Fritid

Nyt: Kvindefodbold i Skødstrup

Af Margrethe Krogh Thusgaard. Foto Thomas Nykrog Hver torsdag aften mødes en flok unge kvinder på græsbanerne bag Skødstrup Skoles legeplads for at spille fodbold.

De fire tennisbaner er omkranset af et skovlignende areal, der vil kunne udnyttes bedre. (foto Hans-Jørgen Krickhahn)
Sport & Fritid

Tennisanlægget: Hvem kan bruge 14.000 kvadratmeter?

Af Birger Agergaard Helt centralt i Løgten-Skødstrup, med indkørsel fra Ny Studstrupvej, ligger tennisanlægget med fire baner, flere petanquebaner, et ”klubhus” og et bevokset areal