Søg
Close this search box.

Slut med både i vandet fra Studstrup

Kun lejere af bådpladser kan sætte båden i vandet i Studstrup.
Kun lejere af bådpladser kan sætte båden i vandet i Studstrup.

Af Birger Agergaard

Hvis du har en båd og har været vant til at sætte den i vandet i Studstrup, skal du nu finde et andet sted. Aarhus Kommune har sat en lås på bommen, der fører til jollepladsen på Fiskerhøj.

Det er kun lejerne af jollepladsen, der har adgang til at sætte deres joller i vandet. Hidtil har der været en stigende trafik af bådejere fra et meget stort opland, der har fundet frem til det lille sted, som på flere hjemmesider er blevet kaldt et ”slæbested” – gratis endda.

Den trafik er nu slut, idet Aarhus Kommunes afdeling ”Grønne områder” har præciseret, at det ikke er et slæbested og aldrig har været det – kun en jolleplads, som lejerne har adgang til.

Læs hele aprilnummeret 2022 som PDF

Relaterede artikler

Klar, parat, snart start!
Sport & Fritid

Byfest og motionsløb i sommersol og hedebølge

Af Margrethe Krogh Thusgaard. Fotos Hans-Jørgen Krickhahn Hvor godtfolk er, kommer godtfolk til, og fredag den 16. juni 2023 kunne kun bekræfte dette gamle ordsprog:

Sport & Fritid

Jeg er vokset op med, at man skal hjælpe og bidrage

Lene Damsgaard er vokset op med volleyball. Hun begyndte at spille som barn på marken ved forældrenes hjem i Struer. Strå fra halmballer blev brugt til at flette det net, der adskiller de to banehalvdele, og siden har det været hendes foretrukne idræt.

Optimistjolle på vandet
Børn og unge

Hop i jollen!

Så er Jolleafdelingen i Kaløvig Bådelaug klart til sæson 2024. Vi starter op med alle holdene i ugen lige efter påske, her bliver der hver eftermiddag sejlads for alle klubbens unge sejlere