Søg
Close this search box.

Vil du være med til at starte en fælleshave i Skødstrup?

På det markerede areal bag de to shelters kan borgerne i 8541 være med til at starte en fælleshave på flere datoer i april..
På det markerede areal bag de to shelters kan borgerne i 8541 være med til at starte en fælleshave på flere datoer i april..

Af Tanja Nellemann Kruse

Kære 8541 borgere

Kunstprojektet i bladet: 10 manifestationer af natur – kultur er i gang igen.

Og denne gang inviterer jeg til at starte en fælles have i 8541.

Vi har fået lov af Rasmus Flindt, der ejer området nede ved shelterne ved Søndersø, at få et lille stykke jord til etableringen af en fælles have. Wow! Tak for det Rasmus!

Haven bliver markeret med fliser og eller mursten, og der kommer en skiltning for beplantningen. Skiltningen, og måske også en portal ved haven, vil relatere sig til temaet Natur-Kultur.

I den anledning leder jeg efter borgere fra 8541, der vil være med til at etablere en sådan lille have og være med til at kikke til den og passe den.

Overordnet tænker jeg mest på en spiselig have. Men også gerne smukke stauder etc.

Jeg tænker at det kunne være fint at bruge aflagte fliser eller mursten til at lave en ramme for haven. Vi skal have produceret et skilt, og fundet en form på rammen af haven dannet af fliser eller mursten, som en markering af havens udformning.

Borgerne i 8541 kan komme og donere aflagte planter og skud til haven. Hvis dit hindbærbed er blevet for stort eller du har en aflægger fra din ribs- eller solbærbusk. Eller andre buske og krydderurter og (spiselige) blomster og stauder i overskud, så sig til.

Datoer:

Søndag d. 3. april kl. 12.30 – 15.30: definering af området med småfliser og andet / fx. havenavn) oplistning af hvad vi skal bruge) 

Tirsdag d. 19. april kl. 15.00 – 18.00

Søndag d. 24. april kl. 10.00 – 14.00

Send mig en sms på tlf: 3136 4676 eller mail til tanjanellemannkruse@gmail.com

Læs hele aprilnummeret 2022 som PDF 

Relaterede artikler

Sol, blå himmel og strand
Natur

Sommeren i 8541 bliver god

Bliver det varmere eller koldere end normalt og tørrere eller vådere end normalt? Her kan vi faktisk med rimelig sikkerhed pege i bestemte retninger.

Hvis man eksempelvis gerne vil gøre Bytorvet i Løgten lidt mere festligt, kan man søge om at få tilført plantekummer og træer.
Natur

Lån en park

Af Birger Agergaard Hvis du er i gang med at forberede en sommerfest eller en anden udendørs event, så kan du få kommunal hjælp til