Søg
Close this search box.

Hold 63: Super Girls. Piger 3.-4-. klasse. Torsdag kl. 17.30-18.45

default image

v./ Helle Stisager og Jens Rimestad

SuperGirls er et pigehold, hvor vi bruger det meste af vores tid på at lave springgymnastik.  

Vi starter træningen med sjove opvarmninglege og rytmiske grundøvelser eller små serier, så kroppene er godt opvarmet inden, vi begynder springtræningen. 

Vi tilrettelægger træningen i små moduler, så børnene kommer godt igennem de forskellige grundøvelser, og henover sæsonen bygger vi flere typer af spring på.

I løbet af sæsonen vil vi afholde to weekendtræninger sammen med Skødstrupspringerne samt sociale aktiviteter så vi lærer hinanden godt at kende.

Kontingentet inkluderer en dragt til opvisningen.

Helle: 

Jeg har som ung dyrket både spring og rytmisk gymnastik gennem mange år. Sidste sæson var min første sæson, som gymnastiktræner i Skødstrup Gymnastikafdeling, og jeg synes, at det er både energigivende og sjovt. Jeg bor i Skødstrup og er mor til to gymnastikpiger

Jens:

Jeg har flere års erfaring som træner for børn og unge både inden for atletik og gymnastik og har deltaget i flere kurser i springmodtagelse for at gøre træning sikker og tryg. Derudover er jeg far til to gymnastikpiger og tilbringer meget tid med dem i haven på vores trampolin og airtrack.

Hjælpetrænere:

Naja: 

Jeg starter i 8. klasse efter sommerferien. Jeg var også hjælpetræner sidste sæson og er selv aktiv gymnast.

Merle:

Jeg starter i 8. klasse efter sommerferien. Jeg var også hjælpetræner sidste sæson og er selv aktiv gymnast.

Relaterede artikler

Peder og Inge Lisbergs søn Jesper Lisberg har taget dette billede fra en af de mange ture, som ægteparret fra Studstrup har haft i selskab med deres jolle. Her er parret på Kalø Vig, tæt på Vosnæs Pynt. (Foto Jesper Lisberg)
Sport & Fritid

En dag skal man give den videre

Kan man godt have et ret nært forhold til sin jolle? For os ikke-bådejere kan det lyde en lille smule mærkeligt, men der hører en historie med, hvis det nu er en Lynæs-jolle, man har haft i næsten 50 år.

John Sabalic
Sport & Fritid

Skødstrup-mand vinder VM-guld i Mexico

58-årige John har været lærer i Rønde i 23 år og har boet i Skødstrup lige så længe. Han spiller bordtennis i første division, men han har også været tiltrukket af det mere rå ping pong og fik op til VM i Mexico skrabet så mange sponsor-kroner sammen, at han kunne tage af sted.

Om vinteren træner Noah, Storm og Liv i Midtpunktet – om sommeren kan du se dem på stierne i lokalområdet.
Sport & Fritid

Tre nye mestre fra Løgten

Af Ditte Maria Andersen, børne/junior træner i Århus 1900 Inlinere 8541 fik i marts tre nye Danmarksmestre- denne gang er det i speedskating. De er