SuperBrugsen skifter uddeler

”Vi skal fortsætte det fremragende arbejde.”

Frederik Scharling ny uddeler Superbrugsen

Sådan siger SuperBrugsens Løgtens nye uddeler, Frederik Scharling Jakobsen, der

‘har afløst Rasmus Brødsgaard Christensen. Rasmus startede 1. september som ny uddeler i SuperBrugsen Vesterbro Torv i Aarhus.
Det er en 29-årig Rasmus, der forlader arbejdspladsen, og en 30-årig Frederik, der tager over. Begge tager et karrierespring i Coop-koncernen.
Rasmus B. Christensen har kun været uddeler i Løgten i godt to år, men har på de to år skabt væsentlige resultater. Et underskud blev allerede på det første år vendt til overskud, og de gode takter ser ud til at fortsætte.
”Jeg overtog en butik, der ikke performede 100 procent og nok heller ikke gav de bedste kundeoplevelser. Takket være et megagodt hold af medarbejdere er det vendt nu, og faciliteterne er i orden. Den nye uddeler får et kongejob!” lover Rasmus.
Han forklarer, at SuperBrugsen har haft held med aktiviteter som events (blandt andet fastelavn) og ”vilde stunts”. Med det sidste mener han eksempelvis salg af meget store mængder sodavand.
Synlig Superbrugs
Den forretningsmodel er Frederik Scharling enig i. Hans ”salgstale” i ansættelsessamtalen handlede om at fortsætte linjen, som den kører nu, og selvfølgelig også forsøge sig med nye ting, når det er relevant.
”Superbrugsen er meget synlig på de sociale medier, og samtidig meget synlig i byen. Det arbejde fortsætter jeg med sammen med resten af teamet,” siger han.
Frederik kender ellers ikke meget til Løgten endnu. Han kommer fra Skanderborg-egnen og bor nu i Aarhus. Men Coop kender han ud og ind, da hans var også var uddeler, hvorfor Frederik har hjulpet i forretningen, siden han var 12 år, og Frederik har stået i lære og arbejdet i en række brugser. Senest altså som souschef i Kvickly i Hadsten.
For begge brugsuddelere handler det om at have en aktiv karriere og tage mulighederne, når de byder sig. Rasmus kommer til en midtby-SuperBrugs, som har dobbelt så stor omsætning som den i Løgten – og det selv om der ikke er mange muligheder for at køre i bil til butikken. Men kunder er der mange af, og de er bevidste omkring økologi og veganske varer.
Det glæder han sig til at være en del af.

Tekst og foto Birger Agergaard

 Læs mere i 8541 -dit lokale blad (oktober 2020)

Relaterede artikler

Line bager hjemme i sit eget køkken-alrum, men kan også stå med mindre opgaver i det tidligere bryggers, der nu også er indrettet til bagning.
Erhverv

Piece of Cake

I bageværkstedet Piece of Cake står ejeren Line Vale Cruz. Det ligger i et stort hus på Fruenseje, og her bager Line kager på stribe. Det eneste, de har tilfælles, er at de er forskellige. Udseende, form og smag aftaler Line fra gang til gange med kunden, og set i det lys er det yderst rimeligt, at fx en pænt stor, personlig lagkage til ti kan fås for 400,- Der er ikke en egentlig butik. Man henter kagen ved døren eller får den bragt mod betaling.

Bladet besøgte Laura Ciuksyte, mens hun gjorde klar til at åbne sin nye butik.
Erhverv

Højt humør og huller i maven

Laura Ciuksyte havde travlt, som i meget travlt, men humøret var højt, da vi i starten af februar besøgte hende midt i en stor mængde spændende kasser, som i løbet af meget kort tid skulle blive til en flot butik med italienske specialiteter.

Erhverv

Streger til fremtiden

Anja er boligarkitekt med egen tegnestue. “Nest” Arkitekture hedder det. Engelsk for “rede”.
Og det er netop et vigtigt fokuspunkt for Anja. Hjemmet eller reden skal tilpasses det behov, der er aktuelt, hvor man står i livet og være et rart og trygt sted at være..