Søg
Close this search box.

Design med lys og farver

Kun fantasien sætter grænser – siger man.
Og her passer det: Ny udsmykning til ’Havnens Perle’ – bannere til konfirmationen – design og dekoration af Skødstrup Ungdomsskoles to minibusser – nye skilte til butiksfacader – eller en lille unik ting til Mors Dag i farverigt akryl på bestilling….
”Vi kan i store træk det hele,” siger Thomas Lindhardt fra Lindhardt Design på Bakketoften i Skødstrup og remser op:
”Fra klistermærker til mange meter brede bannere og laserskæring i akryl, træ og polykarbonat,” fortæller Thomas og fortsætter: ”Vi har gennem flere år betjent erhvervslivet med dekoration, skilte og udsmykning, men oplever stigende interesse fra private, der har specielle ønsker.”

Synlig med to minibusser

Lindhardt design Thomas med hjulkapsel  Lindhardt design ungdomsbus
Lindhardt Design har gjort sig synlig i lokalsamfundet med udsmykningen af to minibusser til Skødstrup Ungdomsskole.
De to flower-powerinspirerede folkevognsrugbrød har tændt interessen blandt menigmand, og virksomheden tilbyder bl.a. flag, skilte, bannere og vimpler til f.eks. konfirmationer, bryllupper, vejforeninger, sportsklubber – alt designet efter ønske og også stykvis til den private begivenhed.
En rundvisning i lokalerne stråler af mangfoldighed, iderigdom og farver: Her er stilfulde facadelogoer til førende cafeer og restauranter, en prototype på nye hjulkapsler, en frise i akryl med Aarhus’ skyline og bestillinger til private begivenheder.
Næsten samtidigt med vi taler med Thomas, har han skåret logoet til vores blad ud i akryl.
”Så nemt er det,” siger han og fortsætter med de efterfølgende mange muligheder: Sidebelysning, 3d-effekt med flere lag, matchende banner måske…..
”Det er blot at stikke hovedet indenfor hos os. Så lytter vi til ønsket og bidrager gerne med ideer, muligheder og designs, der gør noget unikt for firmaet eller den private begivenhed’
slutter Thomas.

Tekst og foto Niels Dal

 Læs mere i 8541 -dit lokale blad (oktober 2020)

Relaterede artikler

Inga Bredahl i sit værksted i Løgten
Erhverv

Farvel og tak!

En epoke slutter, når Inga lukker. Det har desværre ikke været muligt at finde en ny skrædder til at drive virksomheden videre, selvom der altid har været nok at lave.

Erhverv

Virksomheder på spring til nyt areal

Det sidste erhvervsareal i det sydlige Skødstrup (syd for ED mv.) er ved at være lokalplanlagt, og den første virksomhed står på spring for at få lov til at bygge på det.

Cykelværksted. Cykelsmeden reparerer en ophængt orange cykel
Erhverv

Han fikser alle slags cykler

DinCykelservice.dk tilbyder flere former for service, som andre cykelværksteder ikke gør. For eksempel henter og afleverer han gratis cykler i Skødstrup, Hjortshøj, Egå og Hornslet, hvis