Design med lys og farver

Kun fantasien sætter grænser – siger man.
Og her passer det: Ny udsmykning til ’Havnens Perle’ – bannere til konfirmationen – design og dekoration af Skødstrup Ungdomsskoles to minibusser – nye skilte til butiksfacader – eller en lille unik ting til Mors Dag i farverigt akryl på bestilling….
”Vi kan i store træk det hele,” siger Thomas Lindhardt fra Lindhardt Design på Bakketoften i Skødstrup og remser op:
”Fra klistermærker til mange meter brede bannere og laserskæring i akryl, træ og polykarbonat,” fortæller Thomas og fortsætter: ”Vi har gennem flere år betjent erhvervslivet med dekoration, skilte og udsmykning, men oplever stigende interesse fra private, der har specielle ønsker.”

Synlig med to minibusser

Lindhardt design Thomas med hjulkapsel  Lindhardt design ungdomsbus
Lindhardt Design har gjort sig synlig i lokalsamfundet med udsmykningen af to minibusser til Skødstrup Ungdomsskole.
De to flower-powerinspirerede folkevognsrugbrød har tændt interessen blandt menigmand, og virksomheden tilbyder bl.a. flag, skilte, bannere og vimpler til f.eks. konfirmationer, bryllupper, vejforeninger, sportsklubber – alt designet efter ønske og også stykvis til den private begivenhed.
En rundvisning i lokalerne stråler af mangfoldighed, iderigdom og farver: Her er stilfulde facadelogoer til førende cafeer og restauranter, en prototype på nye hjulkapsler, en frise i akryl med Aarhus’ skyline og bestillinger til private begivenheder.
Næsten samtidigt med vi taler med Thomas, har han skåret logoet til vores blad ud i akryl.
”Så nemt er det,” siger han og fortsætter med de efterfølgende mange muligheder: Sidebelysning, 3d-effekt med flere lag, matchende banner måske…..
”Det er blot at stikke hovedet indenfor hos os. Så lytter vi til ønsket og bidrager gerne med ideer, muligheder og designs, der gør noget unikt for firmaet eller den private begivenhed’
slutter Thomas.

Tekst og foto Niels Dal

 Læs mere i 8541 -dit lokale blad (oktober 2020)

Relaterede artikler

Kort over plan for opstilling af mobilmast
Energi og miljø

Borgerprotester mod ny mobilmast

For to år siden afværgede borgerne i Studstrup en 36 meter høj mobilmast midt i Studstrup. Aarhus Vand, som ejer grunden, trak simpelthen sin støtte væk efter borgerhenvendelser.

Ny forsøger mobilselskabet 3 igen.

Inga Bredahl i sit værksted i Løgten
Erhverv

Farvel og tak!

En epoke slutter, når Inga lukker. Det har desværre ikke været muligt at finde en ny skrædder til at drive virksomheden videre, selvom der altid har været nok at lave.

Fra venstre ejerne Jonas Kjær, Torben Kjelsmark og Morten Kjær foran den nye bygning i industrikvarteret ved motorvejen.
Erhverv

Et utæt vandrør eller ti boligblokke?

Tekst og foto Thomas Nykrog Den 17. marts forlod Risskov El, VVS og Ventilation og de 86 medarbejdere officielt Risskov og flyttede virksomheden til Skødstrup.