Søg
Close this search box.

Vælg dit næste byråd

Ny skole i Skødstrup? Trafikdæmpning på Grenåvej? Skal naturområder plastres til med solceller? Pasning og fritidsmuligheder for børn? Hvor meget tilflytning skal vi have?

Det er sådan noget, der betyder noget for os i 8541, når vi skal tænke et, fire eller otte år frem. Du kan selv fortsætte rækken af spørgsmål.
Du får mulighed for at få svar fra de politikere, der gerne vil vælges til det næste byråd. Ti partier stiller op til valget, som holdes 16. november, og de vil alle sammen gerne have netop din stemme.

Det største vælgermøde
Vores lokalområde har tradition for at holde kommunens største vælgermøde, og spidskandidaterne vil derfor sikre sig en plads på podiet i Midtpunktet 11. oktober. Her står Skødstrup Fællesråd bag en aften, hvor politikerne afkræves svar og visioner. For fire år siden deltog 450 borgere, og hvis vi overhovedet må samle så mange i år, vil det nok gentage sig.
Lokalbladet 8541 står for ”opvarmningen” i løbet af efteråret, hvor vi beder byrådskandidaterne om at svare på nogle af de spørgsmål, som vi har nævnt i indledningen.

Vi ved godt, at politikersvar kan være elastik i metermål, men vi vil alligevel bede politikerne forholde sig konkret til de ønsker og spørgsmål, vi har i 8541.
I de tre numre i august, september og oktober bringer vi politikernes svar på disse områder:
• Byudvikling og infrastruktur
• Energi og natur
• Skole og dagtilbud

Alle nuværende byrådsmedlemmer får bladet, så hvis du sender os et læserbrev i løbet af valgkampen, kan du være sikker på at nå helt ind i byrådssalen med din holdning. Send læserbrevet til redaktor@8541.dk

Brug også gerne Facebookgruppen ”8541 Borger til Borger” til at bringe de temaer frem, som du synes er vigtige i netop vores lokalområde.

Tekst Birger Agergaard Foto Thomas Nykrog

Læs flere artikler på 8541.dk eller FB

Relaterede artikler

For børn i alle aldre:: Markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september
Erhverv

Markedsdag i sommerens efterglød

Under den ”blåeste” septemberhimmel, man næsten kan ønske sig, holdt 8541 Handel en virkelig velbesøgt markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september.

Knud Lind har været fast vørt på DR-programmet de sidste 5 år.
Kultur

600.000 lytter til Knud

Ikke mange i Skødstrup kan prale af at have en berømt stemme. Men det kan Knud Lind. Han er nemlig vært på Formiddag på 4´eren – et af DR´s mest lyttede radioprogrammer. Imponerende 600.000 danskere lytter hver dag til Knuds stemme på P4.

Erik Søndergård holder en af grundlovstalerne
Traditioner

Grundlovsdag 2023

Tekst og fotos Hans-Jørgen Krickhahn Coronatiden er for alvor trængt i baggrunden. Der var næsten deltagerrekord til Skødstrup Kirkes Grundlovsarrangement i baghaven den 5. juni.