Søg
Close this search box.

Varme sten på Bytorvet

”Sten har også en sjæl – det siger japanerne,” fortæller Bettina, mens hun guider mig ned på briksen på et leje af varme sten.

”Du får også lige et par varme sten på maven – og én på panden,” fortsætter Bettina, mens hun trækker tæppet godt op om mig.

Der er afslappende musik, smuk belysning og næsten kosmisk atmosfære i det hyggelige lokale på Bytorvet 5. Her har Bettina Hvingel åbnet for ”hot stone”-massage. ”Jeg bruger lavasten – måske op til 1000 år gamle – til massagen. De har en unik blødhed, der sammen med opvarmningen medvirker til afslappende velvære,” fortsætter Bettina.

Jeg må give hende ret, mens jeg ligger der på briksen: Der indfinder sig hurtigt en behagelig afslappethed.

”Filosofien bag min behandling er at få et stresset og ”overfyldt” sind med tankemylder og måske bekymring ”grounded” – altså tømt og nulstillet. At få krop og sind i balance, som giver overskud til én selv og dermed energi til at give til og rumme andre,” fortæller Bettina.

Hun er klar over, at det kan være store ord sådan midt i den daglige trummerum. Men hun har erfaret, at det netop er sådan mange klienter har oplevet ”hot stone” behandlingen.

Bettina masserer med creme og varme sten og bruger sin trænede intuition for at opnå det bedst mulige resultat for den enkelte.

Bettina behandler også, med gode resultater, meget aktive og stressede børn.

”De kan godt lide det og synes, det er spændende. Og faktisk virker det: De ”kommer ned” og får bedre kontakt med sig selv,” beretter Bettina.

Efter endt behandling er der god tid til at vågne op og komme tilbage til virkeligheden. Et stort glas vand hører til ritualet. Og ja: Overskud og roligere tanker indfandt sig efter besøget hos Bettina.

Hot stone massage synes hot. Stone hot.

 

181010 Massage med sten Bettina 3

Stenene varmes op i et badekar med 47 grader varmt vand.

Afslappethed og velvære under Bettina Hvingels’ hænder og sten.

Stenene kan være op mod 1000 år gamle og gør deres virkning.

Tekst: Niels Dal Foto: Thomas Nykrog
Læs mere i 8541 -dit lokale blad (november 2018)

Relaterede artikler

Erhverv

Virksomheder på spring til nyt areal

Det sidste erhvervsareal i det sydlige Skødstrup (syd for ED mv.) er ved at være lokalplanlagt, og den første virksomhed står på spring for at få lov til at bygge på det.

Walk for flagalleen
Erhverv

Godt gået!

En af Danmarks længste flagalleer!
Flagalleen i Løgten-Skødstrup er stiftet i 1970 som en underafdeling af den daværende Løgten-Skødstrup Borgerforening.
Kristi Himmelfartsdag deltog ca. 100 8541-borgere i en fælles “Walk” for at samle til vores allesammens flagallé.

Tine Schjelde Møberg og Camilla Hoier Adamsen (foto privat)
Erhverv

Garn- og strikkeeventyr

Et nyt og spændende garn- og strikkeeventyr er ved at udfolde sig i Skødstrup, hvor to iværksættere, Camilla Hoier Adamsen og Tine Schjelde Møberg, har slået sig sammen for at skabe deres drømmevirksomheder.