Søg
Close this search box.

Vi vil så gerne gennemføre en byfest med fællesløb som tidligere år

Byfest med fællesløb ”Løgten Løbet” i 8541 flyttes til fredag den 20. august

Som så meget andet i denne tid påvirker coronasituationen igen i år vores lokale Byfest med Fællesløb. Som de fleste nok er klar over, måtte vi jo desværre aflyse arrangementet sidste år. Og igen i år driller den generelle sundhedssituation også arrangementet, da vi på nuværende tidspunkt ikke ved om det bliver muligt eller hvilke restriktioner vi skal håndtere for at afholde en byfest med et motionsløb rundt i byen.
Arrangementet har stor betydning for byens butikker, og vi tror også, at alle jer byens borgere med stor fornøjelse vil deltage og mødes med venner og bekendte. Vi vil derfor gå langt for ikke at aflyse arrangementet igen i år, men selvfølgelig kun så langt som det er sundhedsmæssigt forsvarligt.
Derfor har vi valgt at udsætte arrangementet til fredag 20. august fremfor den 3. fredag i juni, som traditionen normalt byder.
Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes henstillinger og gennemfører kun arrangementet, såfremt det bliver muligt. Da mange andre arrangører af festivaler og sportsbegivenheder går og venter på restriktioner ved genåbning af Danmark, håber vi snart der kommer en udmelding vi kan begynde at planlægge efter og åbne op for tilmelding til løbet. Følg derfor med her i bladet og på Facebook i den kommende tid
Vi håber på en god og festlig byfest med fællesløb i trygge rammer.

Af Peter Carlsen, Erhver8541, og Steen Hermansen, Styregruppen for Byfest med fællesløb

 Læs mere i 8541 -dit lokale blad 

 

Relaterede artikler

Knud Lind har været fast vørt på DR-programmet de sidste 5 år.
Kultur

600.000 lytter til Knud

Ikke mange i Skødstrup kan prale af at have en berømt stemme. Men det kan Knud Lind. Han er nemlig vært på Formiddag på 4´eren – et af DR´s mest lyttede radioprogrammer. Imponerende 600.000 danskere lytter hver dag til Knuds stemme på P4.

Cøcilie Uhre Karlsson og Olav Liengard sang og spillede for til fællessang
Kultur

Musik under blodbøgen

Den første lørdag i september blev en ny idé sendt til vejrs på Himmerig-gården i Skødstrup. En vaskeægte musikfestival.
Fra kl. 12 til kl. 21 kunne den opleves på to scener i Bofælleskabet Himmeriggårdens skønne store have, der på smukkeste vis krones af en gammel blodbøg.

For børn i alle aldre:: Markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september
Erhverv

Markedsdag i sommerens efterglød

Under den ”blåeste” septemberhimmel, man næsten kan ønske sig, holdt 8541 Handel en virkelig velbesøgt markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september.