Søg
Close this search box.

20 år – af med proppen….

Jesper Andersen (tv) og Henrik Hjortshøj (th) solgte for 20 år siden en palle italiensk vin til venner og bekendte. Siden er det gået stærkt.

Tekst og foto Niels Dal

”Se her, lækker sprød hvidvin – men flaske, prop og etikette er alt sammen lavet af genbrugsmaterialer…”
Indehaverne hos AH Vine i Løgten, Jesper Andersen og Henrik Hjorthøj, svinger med stolthed det nye produkt op på disken i den hyggelige butik.
Bæredygtighed holder også her sit indtog.

”Ja, der er sket en del, siden vi åbnede i Bondehaven i Skødstrup for 20 år siden,” fortæller Henrik.
”Vi startede med at købe en palle vin for sjov i Italien. Vi solgte til venner og bekendte, og nu har vi seks ansatte og arbejder selv på fuld tid med vinen,” fortsætter Henrik.

Adressen har siden 2006 været i Løgten på Grenåvej med lager i Hornslet.
AH Vine har en stort engrossalg til specialbutikker i hele Danmark, men fokuserer meget på at være den lokale vinspecialbutik for områdets borgere.

Sortimentet byder ud over vin fra det meste af verden bl.a. også på chokolade og spiritus, som butikken selv importerer.

Hvad der startede som en lidt kåd indskydelse, er nu 20 år senere en blomstrende vinstok med tråde i hele Danmark. Og sandelig også lokalt.

Læs hele decembernummeret 2023 på pdf

Relaterede artikler

Tine Schjelde Møberg og Camilla Hoier Adamsen (foto privat)
Erhverv

Garn- og strikkeeventyr

Et nyt og spændende garn- og strikkeeventyr er ved at udfolde sig i Skødstrup, hvor to iværksættere, Camilla Hoier Adamsen og Tine Schjelde Møberg, har slået sig sammen for at skabe deres drømmevirksomheder.

Poul Schmidt har glade og bæredygtige produkter i sin webshop.
Erhverv

Fjordbutikken ved Kalø Vig

Af Niels Dal ”Er han ikke sød…..? ” spørger Poul og viser glad en lille træhund til pynt på hylden frem. ”Vi kører i tre

For børn i alle aldre:: Markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september
Erhverv

Markedsdag i sommerens efterglød

Under den ”blåeste” septemberhimmel, man næsten kan ønske sig, holdt 8541 Handel en virkelig velbesøgt markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september.