Søg
Close this search box.

38 fodboldbørn boltrede sig i Auning

U9 holdet

Til Brix Mini Cup i Auning i november 2017 var vi fra Skødstrup U9 (årgang 2009) rigtig godt repræsenteret med i alt fem fodboldhold. Ud over at have nogle gode oplevelser på banen til dette stævne, hvor vi vandt flere af de store pokaler, var vi også så heldige at vinde hovedpræmien (lodtrækning) på et ophold i Auning Idræts- & Kulturcenter for 25 børn + trænere, hvor vi kunne booke os ind efter nærmere aftale. Med i pakken var fuld forplejning, samt brug af hal, svømmehal og udendørs bane (sidstnævnte blev dog ikke aktuelt denne gang pga. frostvejr og stiv kuling).

Vi har meget store børneårgange i fodboldafdelingen i disse år, men der var heldigvis mulighed for tilkøb af ekstra pladser, så vi kunne få alle interesserede med. Vi endte med at være 38 drenge, fem trænere og seks forældre, og kun ganske få afbud.

Programmet var fra kl. 10.00 lørdag d. 17. marts 2018, hvor vi spillede lidt bold om formiddagen. Kl. 12.00 stod den på frokost. Her blev vi meget positivt overraskede over den flotte buffet, hvor alle fik fyldt maverne godt op.

”Barcelona” mod ”Manchester United”

Om eftermiddagen afholdt vi en intern miniturnering i hallen med otte blandede hold. Næsten 3½ times fodbold med fuld tryk på drengene, hvor FC Barcelona til slut vandt finalen over Manchester United.

Vi fik derefter saft/kaffe og kage.

Vi havde også adgang for alle i svømmehallen, der var aftalt fra 17.15 – 18.15, hvor vi havde den for os selv inkl. en livredder. Dette var også et hit for drengene.

Aftensmaden var programsat til 18.30. Igen et måltid, der i den grad positivt overgik vores forventninger. Der var bl.a. en stor steg, der blev skåret op efter ønske, samt kylling, frikadeller, pastasalat, brød og to slags kartofler.

Dernæst var der mulighed for indkøb af slik i kiosken, der holdt åbent for os. Det var på forhånd aftalt, at alle måtte have 40 kr. med hjemmefra til formålet.

Vi fik derudover sat bordtennis og bordfodbold frem. Så aftenen stod på fri leg og hygge i hallen indtil ca. 21.00-21.30, hvor børnene gik i seng. Vi sov dels i multisalen og dels i den ene af hallerne, så rigtig god plads. Det gik relativt nemt med at få ro, da børnene var godt trætte oven et hårdt, men godt program.

En fantastisk tur

Søndag morgen var vi klar igen med fin morgenmad kl. 8.00. Herefter pakkede vi vores sovegrej sammen, hvorefter den igen stod på fodbold frem til middagstid, hvor der ventede en god gang lasagne til frokost. Folk begyndte derefter at blive hentet, og de sidste trillede lidt bold igen, indtil vi sagde farvel og tak kl. 14.00. Det var en flok trætte, men glade børn og voksne, der returnerede mod Skødstrup.

Alle børn og voksne havde en fantastisk tur, hvor drengene, ud over at få spillet en masse fodbold og i det hele taget være aktive, også fungerede rigtig fint socialt.

Af Peter Steenfeldt Jacobsen, trænergruppen

Se billeder og læs mere i 8541 -dit lokale blad (maj 2018)

Relaterede artikler

Børn og unge

Spejderne får endelig tag over hovedet

Et stort telt og en bålhytte sikrer, at FDF-spejderne igen kan få ly for vejr og vind.
Efter mere end halvandet år under åben himmel får FDF spejderne i Løgten Skødstrup endelig læ for vind og vejr.

Schæferhundehvalp ligger "dæk" og spidser ører
Livsstil & Familieliv

Vov det ene øje

En halv snes hunde og deres ejere havde snuset sig frem til hundetræning på Berberisvej 18A i Skødstrup.

Kaløvig bådehavn Foto Thomas Nykrog
Sport & Fritid

40 år med Kaløvig Bådehavn

Kaløvig Bådehavn har 40-års fødselsdag Pinsedag, søndag den 19. maj 2024. Det skal fejres med fuld musik, for det er en kæmpestor bedrift, at denne vidunderlige havn er blevet netop, dét den er!