Søg
Close this search box.

55.750 kr. fra 8541 til scleroseramte

Områdeleder Helle Boel siger tak til Bastian for en flot indsamling.
Områdeleder Helle Boel siger tak til Bastian for en flot indsamling.

Af Helle Boel, områdeleder, og Henrik Juul-Dam, frivillig i Scleroseforeningen

Søndag den 10. september afviklede Scleroseforeningen sin årlige landsindsamling med det formål at indsamle penge til forskning i sclerose og sikre bedre livsvilkår for de ca. 18.200 danskere, der pt. er registreret som scleroseramte.

Fra den lokale afdeling af foreningen har der foregået et stort benarbejde for at få så mange til at melde sig som indsamler, og indsatsen viste sig at være nyttig. Aldrig før har der været så mange indsamlere på gaden – kun ganske få ruter blev ikke gennemført!

Og resultatet blev også imponerende: 55.750 kr. mod ca. 39.000 kr. i 2022.

Fra områdeleder Helle Boel skal der lyde en kæmpe tak til de mange borgere, der med både små og store beløb har støttet indsamlingen. Også tak for de mange positive kommentarer, indsamlerne fik med på vejen.

Ligeledes vil vi gerne takke de mange indsamlere – uden jeres uselviske indsats ville vi ikke have opnået et så fornemt resultat. Vi håber, I melder jer på banen igen 8. september 2024!

Sidst, men ikke mindst, vil vi gerne sige tak til de mange firmaer/forretninger i området, der igen i år har doneret en lang række flotte gaver til indsamlingen. Vi er meget taknemmelige for jeres velvilje og jeres aldrig svigtende støtte til projektet.

Læs hele oktobernummeret 2023 på PDF

Relaterede artikler

Vinterbadere nyder den kolde dukkert
Krop og sundhed

Et koldt havbad er godt for krop og sind

Vinterbadning bliver stadig mere populært, og vinterbaderklubberne sikrer gode forhold for deres medlemmer, men der er venteliste, så har du lyst, er det bare med at få dig skrevet på listen!

Fysioterapeut Mathias Holmquist behandler en klient på briksen
Erhverv

Når ryggen eller knæet gør ondt

Otte ud af ti danskere døjer ind i mellem med rygsmerter. Og rigtig mange danskere går til en sportsaktivitet, der kan give belastningsskader. Jo, der er basis nok for, at en fysioterapeut som Mathias Holmquist kan starte en klinik i Skødstrup.

Krop og sundhed

Jobbet som træner bragte ham til Skødstrup

”Jeg gør det, fordi det er sjovt. Flere af stamspillerne har været med i et par årtier, og der er et supergodt sammenhold,” siger Vagner Haunstrup, som træner eliteholdet i badminton