Søg
Close this search box.

8541 går i vandet

Kort over postdistrikt 8541
Kortet har vi fra Dataforsyningen, tidligere Kort- og matrikelstyrelsen. 

Bladet 8541 bringer hermed vigtig viden til alle, der har deres adresse i 8541.

Af Thomas Nykrog

Måske har du (heller) aldrig spekuleret over, om vores postnummer stopper i vandkanten eller hvor? Det behøver du under alle omstændigheder ikke at gøre mere, for svaret kommer her: Du kan svømme godt tre kilometer ud i vandet og så stadig være i postnummer 8541. Svømmer du videre, kommer du ind i et nyt farvand som måske kunne være postnummer 8420 Knebel. Se flere muligheder på kortet.

Hvis man ligger for anker ud for Studstrup, gad så vidst om der kommer en lyseblå postbåd fra Postnord tøffende hver morgen ved 10-tiden? For hvad skal man ellers bruge et maritimt postnummer til? Adressering af flaskepost? Kærestebreve til havfruer? Nogen må vide det?

Læs hele juninummeret 2024 på PDF

Relaterede artikler

Kaløvigskolen og Sanatorievej, Studstrup
Ukategoriserede

Studstrup skriver bog om… Studstrup

Studstrup Borgerforening har sat et skib i søen, som skal blive til en interessant bog om Studstrup i både fortiden og nutiden.  Den vil blandt andet blive foræret til tilflyttere.

Nikolaj Bang taler med Lise-Lotte Kjær fra fællesrådet og med Asger Overgaard. Sidstnævnte ejer jord ved Skødstrup Søndersø, men vil gerne give det til rekreative formål og til byggeri. Men det kan støde på modstand på grund af kystbeskyttelseslinjen.
Ukategoriserede

Skødstrup mod 2040

Søg indflydelse på, hvad der skal ske med dit eget område!
I sidste nummer af 8541-bladet fik vi svar fra to grundejer-foreninger på, hvorfor de er medlemmer af Skødstrup Fællesråd. Her er svar fra yderligere et par stykker