Søg
Close this search box.

bar’sushi åbner i Skødstrup

Henrik Harmsen, som har drevet Margueritten Grill & Cafe på Skovlundvej i to et halvt år, går nu skridtet videre. I begyndelsen af juni åbner bar’sushi, og ifølge Henrik Harmsen handler det om at give Aarhus Nord et spisealternativ.

Sushi Henrik Harmsen claus Skovstad

bar’sushi er en kæde med restauranter i København, Kolding, Vejle og Nyborg, og altså nu også i Skødstrup. Her bliver 24 siddepladser plus take-away.

bar’sushis grundlægger Claus Skovsted er gået i samarbejde med Henrik Harmsen. Harmsen bliver ejer og driver den nye bar’sushi i samarbejde med partnere, som har ambitioner om at åbne flere bar’sushi restauranter i Aarhus området.

Menukortet byder på mange valgmuligheder, lige fra Egoisten (som ikke vil dele med andre) til ”Spis til pindene knækker”- Plus forårsruller, japanske tacos, tempurarejer og små snacks med videre. bar’sushi leverer frisklavet sushi som laves pr. ordre, så kvaliteten altid er i top.

”Vi hjælper dig gerne med at blive sikker i sushi-universet, og det gælder, uanset hvilken bar’sushi du vælger at besøge,” fortæller Henrik Harmsen.

”Sushi har meget med stemning at gøre, derfor er rammerne vigtige. Folk skal have en god oplevelse. Det er min klare vision, at folk ikke kun betragter os som take-away, men også som en restaurantoplevelse,” siger Henrik Harmsen.

I første omgang bliver der lavet en pop-up bar’sushi, mens der bliver opført en ny bygning tilegnet konceptet.

Læs mere på barsushi.dk

Af Birger Agergaard. Foto bar’sushi

Læs flere artikler på 8541.dk

Relaterede artikler

Tine Schjelde Møberg og Camilla Hoier Adamsen (foto privat)
Erhverv

Garn- og strikkeeventyr

Et nyt og spændende garn- og strikkeeventyr er ved at udfolde sig i Skødstrup, hvor to iværksættere, Camilla Hoier Adamsen og Tine Schjelde Møberg, har slået sig sammen for at skabe deres drømmevirksomheder.

Walk for flagalleen
Erhverv

Godt gået!

En af Danmarks længste flagalleer!
Flagalleen i Løgten-Skødstrup er stiftet i 1970 som en underafdeling af den daværende Løgten-Skødstrup Borgerforening.
Kristi Himmelfartsdag deltog ca. 100 8541-borgere i en fælles “Walk” for at samle til vores allesammens flagallé.

Bjørn Eyde (tv.) og Daniel Dyhr Sørensen byder velkommen til Glass.
Erhverv

Fuld gas på Glass

Af Niels Dal Rosébobler med skum, højt humør, mange mennesker, god mad og glade grin. Det swingede på Glass i Bondehaven 17 i Skødstrup ved