Søg
Close this search box.

Byfest med fællesløb i år – vi tror på det!

Fortsat usikkerhed om byfest med fællesløb ”Løgten Løbet” fredag den 20. august #YesByfestMedFællesløb GENNEMFØRES -der opdateres på FB

Vi er en lille styregruppe for ”Byfest med fællesløb i 8541”, der fortsat er optimistiske på en eller anden form for arrangement med Open By Night og Løgtenløbet den 20. august. Vi trænger til at afholde nogle begivenheder som vi kender det fra de tidligere år, så vi håber på stor opbakning og hjælp fra jer.
Med de seneste udmeldinger fra Regeringen om genåbning af samfundet er der fortsat usikkerhed om mulighederne. Vi tror dog på noget er muligt efter flytningen fra juni til den 20. august.

Løgten Løbet gennemføres
Det ser ud til der kan være en mulighed for afholdelse af Løgten Løbet, hvor vi selvfølgelig vil afholde det under de gældende retningslinjer, der for nuværende indikerer opdeling af deltagere i grupper af 300 deltagere, og alle skal kunne fremvise coronapas. Så der kan være et deltager-maksimum på de forskellige distancer, og forskudt start ved de forskellige distancer.
Det er planen vi vil afholde løbet som tidligere med forskellige distancer, og der også er mulighed for en Walk rute for gående. Alle deltagerne vil få en flot medalje som vi fik produceret i 2020. Vi håber på forståelse for genbrug, hvor vi så til gengæld vi komme med en meget skarp pris på tilmeldingsgebyret.

Plan B for Løgten Løbet
Skulle vi mod forventning ved restriktioner være nødsaget til at aflyse Løgten Løbet som en fælles begivenhed, vil vi i stedet afholde det som et virtuelt løb, hvor deltagere så selv kan løbe ruten på et tidspunkt og indberette deres tider. Herefter vil vi arrangere udlevering af præmier og medaljer.
Følg med for tilmelding
Såfremt vi afholder Løgten Løbet, åbner vi op for mere omtale og tilmelding den 1. august, så følg med her i bladet og på de sociale medier samt anden form for omtale.
Vi regner også med, at de lokale erhvervsdrivende kan etablere noget ved deres forretninger som de tidligere har gjort ved Open By Night. Til gengæld ser det svært ud med at etablere et Streetfood område som tilbage i 2019, da der er flere krav som sundhedsplan, visning af coronapas og lukketid kl. 20:00, som vi i styregruppen ikke ser os i stand til at kunne håndtere.

Vil du støtte med et sponsorbidrag?
Der vil være præmier til de bedste løbere på de forskellige distancer, og dertil anden forplejning som udlevering efter løbet til alle deltagere. Men det forudsætter, at vi som tidligere kan få bidrag hertil. Vil du gerne bidrage med en præmiere eller indhold til goodiebag / udlevering til løbsdeltagerne, hører vi meget gerne fra dig hurtigst muligt, og senest den 1. juli på mail byfest@8541.dk.

Vil du hjælpe som frivillig?
Vi har brug for frivillige på dagen til at hjælpe med at sikre alt håndteres korrekt og forsvarligt med en god stemning. Dertil har vi brug for en del frivillige, og vil du hjælpe nogle timer fredag den 20. august fra kl. 16:00 eller senere, hører vi meget gerne fra dig hurtigst muligt, og senest den 1. juli på mail byfest@8541.dk.

Af Steen Hermansen, Styregruppen for Byfest med fællesløb i 8541

Læs flere artikler på 8541.dk eller på FB

Relaterede artikler

Cøcilie Uhre Karlsson og Olav Liengard sang og spillede for til fællessang
Kultur

Musik under blodbøgen

Den første lørdag i september blev en ny idé sendt til vejrs på Himmerig-gården i Skødstrup. En vaskeægte musikfestival.
Fra kl. 12 til kl. 21 kunne den opleves på to scener i Bofælleskabet Himmeriggårdens skønne store have, der på smukkeste vis krones af en gammel blodbøg.

Sankt Hansbål ved Fiskerhøj. Studstrup
Traditioner

Sankt Hans i to byer

Traditionen tro inviteres der til Sankt Hansfest om aftenen, den 23. juni. dels ved Skødstrup Søndersø, dels på Fiskerhøj ved Studstrup