Søg
Close this search box.

Du kan stadig nå at spille i Skødstrup Badminton

default image

Hvis du gerne vil i gang med at spille badminton, kan du stadig nå det for sæsonen 2018-2019. Læs mere nedenfor og tjek vores hjemmeside http://www.8541.dk/afdelinger/badminton. Du er også velkommen til at tage fat i den respektive holdleder for nærmere info. Skødstrup badminton spiller fortrinsvis i den gamle skolehal, altså hal 2, på nær vores DGI hold og Motionist Mandagshold, som træner i den nye hal 1.

 

Miniton (3-7 år)

Dette er holdet for de mindste spillere, hvor forældre eller bedsteforældre kaster/spiller op til barnet. En formidabel måde at få lært en god forhånd allerede som lille. Der er masser af grin og sjov i hallen.

Vi spiller fredag kl. 17.30–18.30, så der er tid til at spise aftensmad, inden Disney Sjov ruller frem på tv-skærmen. Vi udlåner ketsjere i den rigtige størrelse, men husk et par gode indesko. Træningen ledes af Jon Fog, som kan kontaktes på 2621 5772 eller jonfogh@gmail.com.

Ungdom U9-U11-U13-U15-U17

Hold 1 er for de nyeste og yngste spillere, som træner torsdag fra kl. 15.00–16.15.

Hold 2 og 3 træner to gange om ugen, tirsdag og torsdag. Der trænes teknik, men der er også fokus på kamptræning, og for de spillere, som er klar til udfordringen, tilbyder vi deltagelse i holdturneringer.

Spillerne kan deltage i stævner, hvor der må forventes et tilmeldingsgebyr. Dette arrangeres af forældres selv. Udover træningen, holdkampe og stævner vil vi i løbet af året arrangere sociale arrangementer, så det ikke kun handler om forhånd og baghånd. Trænerteamet består af Per Overgaard (hold 1) samt Torben Jepsen og Jacob Jørgensen (hold 2 og 3)

Få en snak med vores trænere om hvilket hold, der passer dig ved at tage kontakt til Per på 40 50 07 42 eller Torben på 40 50 42 86.

Senior Elite

Senior Elite er holdet for turneringsspillere. Skødstrup Badminton har tre turneringshold i denne sæson. Træning står Vagner Haunstrup (mobil 20 21 00 40) for, og han assisteres af Torben Jepsen. Udover den faste træning og turneringskampe lægges der også stor vægt på det sociale sammenhold på holdet.

Træningen foregår tirsdag kl. 20.0022.00 og torsdag kl. 20.0022.00.

 

 

DGI-holdet

DGI-truppen er for de erfarne spillere, men holdet er dog en blandet trup både aldersmæssigt og spillemæssigt. Der fokuseres primært på double-spil. Der spilles også single, men af hensyn til formen bliver det dog kun i behersket omfang. Vi kører en fast træningssystematik, hvor vi på skift sætter runderne, så alle kommer til at spille med og mod forskellige spillere hver gang.

DGI-truppen træner hver onsdag kl. 20.3022.30, og hvis der er spørgsmål, kan Peter Vesterager kontaktes på 21 69 21 64.

 

Voksenhold

Har du aldrig spillet badminton før, eller er det længe siden, at du har spillet, men har stor lyst til at lære spillet, så mød op tirsdag kl. 19.0020.00. På dette hold er der plads til alle uanset niveau – såvel nybegyndere som spillere, der har spillet motions- eller klubbadminton for mange år siden. Du behøver ikke have en makker for at møde op. Vi spiller på kryds og tværs mod hinanden.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt Tina Kragelund på 29 24 02 90.

Motionist

Til motionisterne kan vi tilbyde følgende spilletider: Mandag kl. 10.0011.30. Kontakt eventuelt holdleder Jørgen Kristensen, 23 24 21 02.

Torsdag aften kl. 19.0020.00 er alle baner udsolgt.

 

Af Peter Vesterager, formand for Skødstrup Badminton
Læs mere i 8541 -dit lokale blad (oktober 2018)

Relaterede artikler

Parti fra de østrigske Alper
Sport & Fritid

Alpenstürmer: Skitur til Radfeld i Østrig

I lighed med tidligere år er vi igen gået i gang med planlægningen af en hyggelig skiferie i Zillertal området. Det er en tur i uge 4, hvor vi står på ski i fire dage.

Klar, parat, snart start!
Sport & Fritid

Byfest og motionsløb i sommersol og hedebølge

Af Margrethe Krogh Thusgaard. Fotos Hans-Jørgen Krickhahn Hvor godtfolk er, kommer godtfolk til, og fredag den 16. juni 2023 kunne kun bekræfte dette gamle ordsprog:

John Sabalic
Sport & Fritid

Skødstrup-mand vinder VM-guld i Mexico

58-årige John har været lærer i Rønde i 23 år og har boet i Skødstrup lige så længe. Han spiller bordtennis i første division, men han har også været tiltrukket af det mere rå ping pong og fik op til VM i Mexico skrabet så mange sponsor-kroner sammen, at han kunne tage af sted.