Søg
Close this search box.

Så er der endelig nyt

default image

Kiwis tidligere forretning er nu blevet købt af Rema 1000.

Siden Kiwi lukkede sin forretning i Løgten den 11. marts 2016, har der været meget stille omkring deres ti år gamle bygning på Grenåvej på den modsatte side af Netto. Vi har i mellemtiden hørt en del rygter om både nye ejere, ombygning og tilbygning, men ingen af dem har ramt helt plet. Den rigtige historie får du her:

Rema 1000 er stærkt interesseret i at få en butik i vores område og har derfor købt den bygning, hvor Kiwi før lå. Deres plan går ud på at rive Kiwi-bygningen samt det bagvedliggende parcelhus ned og bygge en ny og større i to plan. Det nye varehus skal ligge i stueplan, og på første sal bliver der indrettet to boliger, hvor ejeren af parcelhuset skal bebo den ene. Bygningens samlede højde skulle forblive uændret, da taget på den nye bygning vil blive fladt, mens den eksisterende bygning som bekendt har skråt tag. Får Rema 1000 grønt lys for projektet, skulle den nye forretning kunne stå klar i løbet af et års tid. Remas direktør for ejendomme, Stephan Sørensen, fortæller os, at planerne for øjeblikket ligger til godkendelse hos kommunen. Han lover, at så snart planerne er godkendt, får vi tegninger af den nye Rema, som vi kan vise her i 8541.

180910 Kiwibygningen 1.jpg

Planen er at rive den eksisterende bygning og det bagvedliggende parcelhus ned og bygge et nyt og større supermarked.  

Tekst og Foto: Thomas Nykrog

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (oktober 2018)

Relaterede artikler

Inga Bredahl i sit værksted i Løgten
Erhverv

Farvel og tak!

En epoke slutter, når Inga lukker. Det har desværre ikke været muligt at finde en ny skrædder til at drive virksomheden videre, selvom der altid har været nok at lave.

Kort over plan for opstilling af mobilmast
Energi og miljø

Borgerprotester mod ny mobilmast

For to år siden afværgede borgerne i Studstrup en 36 meter høj mobilmast midt i Studstrup. Aarhus Vand, som ejer grunden, trak simpelthen sin støtte væk efter borgerhenvendelser.

Ny forsøger mobilselskabet 3 igen.

Erhverv

Virksomhed i vækst: Skødstrup er attraktiv

Connected Wind Services i Skødstrup servicerer ikke færre end 950 vindmøller i hele Danmark. De vedligeholder møllerne og rykker ud, hvis der opstår problemer eller havari.