Søg
Close this search box.

Efter voldsom brand: ”Jeg skal have et nyt navn”

220410 Eztella Cosmos

Af Rikke Kaalund Foto: Thomas Nykrog

Flere har undret sig over, om Charlotte Rosendahls kosmetologforretning på Grenåvej har fået ny ejer. Det har den ikke, men ejeren har fået nyt navn.

Det kræver en forklaring. Den giver Eztelle Cosmos gerne. Vi skal tilbage til julen 2020, hvor en voldsom brand tvang en familie ud af deres hus. Charlotte Rosendahl måtte hoppe ud af det brændende hus sammen med sin datter. Idet hun sprang, sagde hun højt til sig selv: “ Jeg skal have et nyt navn”. Og nu er navneskiftet manifesteret, og derfor er der Eztelle Cosmos, der fortæller historien.

Den voldsomme brand blev starten på et mere harmonisk liv for Eztelle.

At følge de gode energier
Til sommer afslutter hun en uddannelse i masternumerologi. For Eztelle er det vigtigt at følge de gode energier, der skaber ro og harmoni i livet. Numerologi giver den ro for Eztelle. Nogle er tiltrukket af numerologien andre er mere skeptiske. Kort fortalt går numerologi ud på at fastslå sammenhænge mellem bogstavkombinationer og deres positive eller negative indflydelse udregnet efter et matematisk system. Derfor kan numerologien give dig et pejlemærke i forhold til om fx dit navn har positiv eller negativ energi. Numerologien tilbyder også alternativer til dit nuværende navn.

Eztelle Cosmos har ændret både navn og telefonnummer…

Eztelle Cosmos har ændret både navn og telefonnummer. Hun oplever at kunder søger svar i numerologien i forhold til egne navne, energien i en virksomhed og også i forhold til navngivning af kæledyr.

Ikke er alt er forandret. Kunderne i Løgten og Skødstrup kan fortsat få de velkendte skønhedsbehandlinger i butikken. Nu er der også mulighed for at kombinere dette med dybere snakke med et mere åndeligt perspektiv. Det kan fx være de energier, der er i krystaller og i forskellige former for healing. Fra september bliver mulighederne endnu flere, når Eztelle går i gang med at udbyde events med fokus på meditation og på at kombinere det kropslige med det sjælelige.

Eztelle beskriver sin rejse som magisk, og hendes mission er at hjælpe andre til at opnå lignende indsigter og harmoni.

Læs mere her: cosmoscare.dk

Læs hele majnummeret 2022

 

Relaterede artikler

Grenåvej (nederst) med Rema1000 (højre) og bedemandsforretningen (venstre). Fra Grenåvej ser man ikke, hvor langt bagud, Grenåvej 743 strækker sig. Den nyindkøbte grund bidrager med sine 1196 m2 cirka til en fjerdedel af Rema1000s nye areal. Den gule linje markerer det gamle skel mellem de to ejendomme.
Byggeri og bolig

Historien fortsætter

Vi har i 8541 troligt beskrevet den lange historie fra Kiwi-markedet på Grenåvej lukkede i 2016, til den nye Rema1000 slog dørene op samme sted i 2023. Så troede vi, at historien var slut. Men det er den ikke.

Jesper Andersen (tv) og Henrik Hjortshøj (th) solgte for 20 år siden en palle italiensk vin til venner og bekendte. Siden er det gået stærkt.
Erhverv

20 år – af med proppen….

Jesper Andersen (tv) og Henrik Hjortshøj (th) solgte for 20 år siden en palle italiensk vin til venner og bekendte. Siden er det gået stærkt.

Inga Bredahl i sit værksted i Løgten
Erhverv

Farvel og tak!

En epoke slutter, når Inga lukker. Det har desværre ikke været muligt at finde en ny skrædder til at drive virksomheden videre, selvom der altid har været nok at lave.