Søg
Close this search box.

Flot pris til Natteravnene

Af Rikke Kaalund

Efter kun et halvt års arbejde har Natteravnene i Skødstrup/Løgten modtaget den nationale Natteravnspris 2021 af landsforeningen. Fra stiftelsen i juni er Natteravnene vokset til 38 frivillige, der hver weekend går tryghedsskabende ture i vores lokalområde.

Formand og medstifter Jimmi Harder Yde Christoffersen mener, at grundene til at netop Skødstrup/Løgten blev årets natteravnsforening er, at de frivillige her har taget vagter inde i Aarhus for at støtte de 12 frivillige derinde, har holdt oplæg for fx Lions Club og har formået at få foreningen på benene og rekruttere 38 frivillige på rekordtid.

Jimmi Harder Yde Christoffersen retter en stor tak til alle i lokalområdet, der hilser og hepper, tager en tjans som frivillig eller donerer et beløb. Han understreger, at alle beløb går direkte til arbejdet med de unge, og at det altid muligt at komme med på en prøvetur fredag eller lørdag aften.

Nye tanker
Med den flotte start er der plads til nye tanker og tiltag. I 2022 tager Natteravnene til Skødstrup Skole og holder oplæg for eleverne. De deler deres erfaringer med en nystartet forening i Solbjerg og inviterer til generalforsamling ultimo februar, hvor der er valg til bestyrelsen og det fremtidige arbejde planlægges.

Jimmi Harder Yde Christoffersen har visioner for Natteravnene: 

“I tæt samarbejde med bestyrelsen, de frivillige og byens borgere håber vi på nye input og donationer. Jeg selv kunne godt tænke mig at holde en sommerfest for de unge med grill, sodavand og måske en komiker eller en tidligere misbruger som oplægsholder, men vi er åbne for ideer.”

Opfordringen fra Natteravnene til borgerne lyder:

  • Bliv ved med at hilse på os, når I møder os.
  • Følg os på Facebook Natteravnene Løgten/Skødstrup
  • Deltag i vores generalforsamling ultimo februar
  • Kontakt os gerne på Messenger
  • Send os gerne tips eller nye input til vores arbejde
  • Gå med på en prøvetur
  • Donér et beløb på mobile pay 182472
  • Og husk at alle bidrag går direkte tilbage til byens børn og unge

Læs mere i bladet februar 2022

Relaterede artikler

Ny i redaktionen: Majbrit Oddershede Pedersen
Foreningen 8541

Ny reporter forynger redaktionen

Majbrit Oddershede Pedersen fra Studstrup er ny i – og en betragtelig foryngelse af – 8541-redaktionen.
Lokalområdet, som vi bor i, er for hende at se det bedste mix, man kan forestille sig: midt i naturen, og alligevel tæt på Aarhus.