Søg
Close this search box.

Friske kræfter i Studstrup

Af Birger Agergaard Foto Thomas Nykrog

En kortvarig formandskrise i Studstrup Borgerforening er ovre – der er sikret både en ny formand og nye kræfter i bestyrelsen.

Da Hanne Skovgaard Jensen ønskede at gå af på generalforsamlingen i september, var der ingen til at afløse hende. Men husstandsomdelte indkaldelser til den ekstra generalforsamling i november gav pote, og omkring 30 mødte op.

Den nye formand er Louise Gjerlev Jensen, Digesvalevej. Hun er 34 år, gymnasielærer og i forvejen foreningsaktiv og gymnastikinstruktør.

Ny i bestyrelsen er også Michael Schram, Ønsbækvej, og som suppleant blev nyvalgt Lisbeth Vester Sørensen, Præstekravevej. De øvrige i bestyrelsen er Niels Dal, Niels Brag og Torben Jensen.

Læs hele decembernummeret 2021

Relaterede artikler

Ny i redaktionen: Majbrit Oddershede Pedersen
Foreningen 8541

Ny reporter forynger redaktionen

Majbrit Oddershede Pedersen fra Studstrup er ny i – og en betragtelig foryngelse af – 8541-redaktionen.
Lokalområdet, som vi bor i, er for hende at se det bedste mix, man kan forestille sig: midt i naturen, og alligevel tæt på Aarhus.

På generalformalingen i Studstrup Borgerforening var der opbakning til både formand Louise Gjerlev Jensen og kasserer Michael Schram.
Foreningen 8541

Brand, sol og fart i Studstrup

Af Birger Agergaard Alt tegnede til et helt almindeligt år i Studstrup – men så kom branden på Studstrupværket, som gjorde Studstrup berømt på den