Søg
Close this search box.

Generationer krydsede ketchere

Opvisning i Hallen 2018

Endnu engang var Skødstrup Badminton vært for det traditionsrige Generationsstævne. 

Stævnet indbyder klubbens spillere til at tage en makker med fra en generation under/over eller sågar to over.  

Der var 36 par med til stævnet 18. marts, og det betyder ligeledes udsolgt. Generationsstævnet er en social turnering, så alle får en god oplevelse ud af det. 

Det betød dog ikke, at der ikke blev gået til stålet på de seks baner. 

Der blev i den grad kæmpet til den store guldmedalje (og om en chokoladeguldmedalje), og der blev stillet krav fra den unge generation! Så mor/far/onkel/bedstefar skulle yde det maksimale og vise samme takter som for mange år siden. Der var en del ømme muskler i Skødstrup om mandagen!

Byens butikker var endnu engang fantastiske til at støtte dette arrangement, så der var massevis at flotte spurtpræmier. 

Der blev delt vine ud bl.a., hvis både barnebarn og farfar havde samme spilletøj på. Gavekort til spisesteder for at vise kampglæde og engagement på banen, og når både mor og junior lå på gulvet, blev det selvfølgelig også belønnet! 

Vinderne på de forskellige baner fik en guldfjerbold med hjem til pokalskabet. 

Alle havde en dejlig formiddag, og det er tydeligt, at der er meget talent i byen, ikke kun hos børnene. Det håber Skødstrup Badminton at få glæde af til næste sæson. 

 

Tekst af Per Overgaard – Fotos: Sidsel Overgaard

Læs og se flere billeder i 8541 -dit lokale blad (maj 2018)

Relaterede artikler

Peder og Inge Lisbergs søn Jesper Lisberg har taget dette billede fra en af de mange ture, som ægteparret fra Studstrup har haft i selskab med deres jolle. Her er parret på Kalø Vig, tæt på Vosnæs Pynt. (Foto Jesper Lisberg)
Sport & Fritid

En dag skal man give den videre

Kan man godt have et ret nært forhold til sin jolle? For os ikke-bådejere kan det lyde en lille smule mærkeligt, men der hører en historie med, hvis det nu er en Lynæs-jolle, man har haft i næsten 50 år.