Søg
Close this search box.

Glade unge fejrede konfirmation

default image

De dygtige unge omdelere af bladet 8541, 7.a. på Skødstrup Skole, er blevet konfirmeret og har naturligvis også holdt Blå Mandag.

Takket være de penge, som de får for at dele vores blad ud, kunne deres klassekasse betale hovedparten af fornøjelserne.

De startede dagen med fælles morgenmad hos en af konfirmanderne. Så gik turen til Randers Eventhall, og derefter på bytur i Aarhus. Senere bowlede de og sluttede en sjov dag af med en privat hyggefest.

Helt fortjent, siger vi på redaktionen! I løbet af vinteren og foråret, hvor de unge har delt fire numre ud, har omdelerne kun misset en adresse én gang (i hvert fald er kun ét tilfælde rapporteret til os…) Det er utroligt flot gået!

Og kære læser: skriv gerne til redaktøren på redaktor@8541.dk eller ring 6130 8699, hvis du savner et eksemplar.

 

Af Birger Agergaard

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (juni 2018)

Relaterede artikler

Billedet er fra en tidligere udveksling med Lions Skødstrup.
Børn og unge

Vil du med Lions på Udveksling

Lions Skødstrup er en del af Lions internationale Youth Camp and Exchange (YCE) program, som har til formål at udveksle unge og give dem en mulighed for at mødes med unge fra andre nationaliteter og kulturelle baggrunde i de lande, hvor Lions er repræsenteret. Vi søger netop nu kandidater for udsendelse i juli 2024.

Bogomslag: "Luxus af" Annie Bahnson
Børn og unge

Luksus og social ulighed

”Det er vigtigt at vi taler om og problematiserer den sociale ulighed, som i disse år ser ud til at vokse. Og vigtigt, at vi taler med vores børn og unge om den. Ud over at vi får et skævt samfund, som i sidste ende er værst for alle, er den sociale ulighed også vigtig i debatten om klima.”
Sådan siger Skødstrup-forfatteren Annie Bahnson i forbindelse med sin nye udgivelse i rækken af ungdomsromaner

Et udsnit af bogens forside
Børn og unge

Børnebog om klimaet

På en rejse gennem USA fik Studstrup-borgeren Jane Damgaard inspiration til at skrive en eventyrbog om klimaet – og hvordan vi mennesker har påvirket det negativt.