Søg
Close this search box.

Glade unge fejrede konfirmation

default image

De dygtige unge omdelere af bladet 8541, 7.a. på Skødstrup Skole, er blevet konfirmeret og har naturligvis også holdt Blå Mandag.

Takket være de penge, som de får for at dele vores blad ud, kunne deres klassekasse betale hovedparten af fornøjelserne.

De startede dagen med fælles morgenmad hos en af konfirmanderne. Så gik turen til Randers Eventhall, og derefter på bytur i Aarhus. Senere bowlede de og sluttede en sjov dag af med en privat hyggefest.

Helt fortjent, siger vi på redaktionen! I løbet af vinteren og foråret, hvor de unge har delt fire numre ud, har omdelerne kun misset en adresse én gang (i hvert fald er kun ét tilfælde rapporteret til os…) Det er utroligt flot gået!

Og kære læser: skriv gerne til redaktøren på redaktor@8541.dk eller ring 6130 8699, hvis du savner et eksemplar.

 

Af Birger Agergaard

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (juni 2018)

Relaterede artikler

Uddannelse og dannelsesrejde

Julie vandt sølv ved EM i ”Skills”

23-årige Julie Victoria Schier Kirkegaard er bagerlærling hos Bageriet Løgten og har i september deltaget i sit fags europamesterskaber i ”Skills”. Det blev en stor og uforglemmelig oplevelse. Julie vandt sølv – bare ét point fra guldet!

Det undersøges for tiden, hvor i området der kan placeres en ny afdeling af Skødstrup Skole. De muligheder vil man ikke udtale sig om i øjeblikket.
Børn og unge

Håb om skoleudvidelse i Skødstrup

Af Birger Agergaard Foto Thomas Nykrog Der er nu begrundet håb om, at der kan opføres en ny afdeling til Skødstrup Skole. Skolen har været

Ask Emil Aagaard er en fokuseret ung mand med både skolegang og fritidsjob i kokkefaget.
Børn og unge

MasterChef – ja tak!

Af Niels Dal ”Om 10 år? Så har jeg forhåbentligt været rundt på kloden og gjort erfaringer med de lokale råvarer og køkkener.” Blikket og