Søg
Close this search box.

Godt nytår – der er nok at tage fat på

default image

Med start på et nyt kalenderår og en ny byrådsperiode vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for de mange stemmer, Løgten/Skødstrup og Studstrup gav mig ved kommunalvalget den 21. november 2017. 

Som lokalt opstillet byrådsmedlem er jeg stolt og ydmyg over for den lokale opbakning på 769 stemmer, 12-13 % flere stemmer end i 2013 – tak for støtten. 

I hele kommunen fik jeg i alt 2634 stemmer (ca. 30 % flere stemmer end i 2013)

Det forpligter naturligvis med sådan en stor lokal opbakning. Derfor vil jeg også fortsætte det tætte samarbejde med Skødstrup Fællesråd og deres mange interessenter – herunder idrætsforeningen.

Der er nok at tage fat på:

Rundkørsel nord for Løgten

Imod nord er det problematisk at komme ud på Kirkeholtvej for at komme videre til Hornslet eller E45. Der er trafik med høj hastighed, som ved udkørslen skaber mange farlige situationer. Mit forslag er en rundkørsel, som vil skabe en balance, både når det gælder sikkerhed og afvikling af trafikken.

Bedre tilkørsel syd ud af byen

Der er trængsel i myldretiden for at komme til og fra Skødstrup/Løgten området – desværre oplever rigtig mange bilister dagligt at holde i kø ved tilkørsel til Djurslandsmotorvejen. Jeg vil arbejde for, at der kommer en shunt (ekstra kørebane) ved Grenåvej, så vi undgår de lange køer.

Større tryghed med sikre skoleveje

Vore børn skal kunne komme sikkert til og fra skole. Derfor foreslår jeg dynamiske tavler, som skal sænke farten på Grenåvej. Der skal hurtigst mulig etableres fortov på Rosenbakken og fællessti ved Lærkebakken.

Kunstgræsbane i Skødstrup

Løgten-Skødstrup er en by, som har oplevet en meget stor befolkningstilvækst på omkring 40 % over en kort årrække. Antallet af unge under 24 år er vokset med 50 %.

Befolkningstilvækst lægger et stort pres på byens nuværende infrastruktur og faciliteter. Derfor kræver det en udvidelse af de eksisterende faciliteter, eksempelvis er der et stort behov for en kunstgræsbane i Skødstrup. 

Jeg får bl.a. sæde i Kulturudvalget (idræt og kultur) i den nye byrådsperiode, og her vil jeg fortsætte kampen for at Skødstrup får en ny kunstgræsbane. Det er der hårdt brug for.

Mine udvalgsposter i det nye byråd:

Social- og beskæftigelsesudvalget

Kulturudvalget

Bestyrelsesmedlem, Aarhus Havn

 

 

Af Gert Bjerregaard, byrådsmedlem i Aarhus

Læs mere i 8541 -dit lokale blad feb. 2018

Relaterede artikler

Dronefoto af Studsen før udvidelsen.
Skole og institutioner

Studsen udvides kraftigt

Af Birger Agergaard Foto Thomas Nykrog Den integrerede institution i Studstrup, Studsen, er tømt for både børn og legetøj. I et års tid skal de

Der var blomster på første arbejdsdag fra viceskoleleder Marianne Bach til Søren Skalkhøj Petersen.
Skole og institutioner

Skolevikaren fastansættes

Af Birger Agergaard Som det er sket før, er en vikarierende skoleleder blevet fastansat leder. Det skete med Henrik Kallestrup, og nu er det også

Skole og institutioner

Ned med farten: Med slikkepindene på arbejde

Af Birger Agergaard Foto Thomas Nykrog Det er stadig mørkt her klokken halv otte, hvor skolepatruljen tager opstilling to steder i Skødstrup – fodgængerovergangen på