Kom og gå med hver onsdag

Hver onsdag klokken 10:30 starter kvinderne ud fra kirken på en frisk tur i området. Har du lyst at gå med, er du velkommen. Ikke alle kvinderne var med, da billedet blev taget. Foto: Jette Bjerglund.

Vi er en gruppe kvinder (damer), som hver onsdag efter start den 8. maj 2013 gennem ti år har gået nogle fantastiske ture i smukke Skødstrup og omegn med positivt socialt samvær – gode grin (og lidt sladder).

Det betyder jo så samtidig, at vi er blevet ti år ældre! Fremover deler vi os derfor i to grupper – alt efter hvad din lyst er på netop denne onsdag. Den ene gruppe går en rask tur på cirka 7 km, mens den anden tager den midt mere med ro og går cirka 4-5 km.

Vi mødes alle hver onsdag kl. 10:30 ved kirken.

Alle er velkommen – nye som gamle – vi ses!

Læs hele martsnummeret 2023 på PDF

 

Relaterede artikler

Nogle af turene er til nærområdet – her er gruppen på vej over Grenåvej. Andre ture starter i bilen. (foto Thomas Nykrog)
Senior

Stavgang med indlagt hyggesnak

 Af Margrethe Krogh Thusgaard Har de mon glemt skiene? Nej – sådan er der ingen der spørger længere, for i dag ved de fleste, at

Senior

To slags fællesskaber

Af Birger Agergaard Når to eller flere mennesker mødes til samvær eller en opgave, opstår et fællesskab. Derfor er der hundredvis af fællesskaber i 8541.