Søg
Close this search box.

Find den naturlige skønhed på Grenåvej

”Jeg er vist lidt af en hud-nørd,” indrømmer Maria-Louise.
”Jeg er vist lidt af en hud-nørd,” indrømmer Maria-Louise.

Tekst og foto: Thomas Nykrog

Without har siden 2019 været en webshop med gode og prisfornuftige skønhedsprodukter til hele familien. Nu er der også kommet en fysisk butik på Grenåvej 762a, hvor man kan føle og dufte produkterne og få gode råd af indehaveren, Maria-Louise Thrane Jensen.

Hvis Grenåvej 762a ikke lige siger dig noget, så er det forretningen mellem Løgten Fodterapi og thai take-away’en, Orkidé.

Without åbnede i september. Den hedder Without, fordi samtlige produkter er naturlige, så vidt overhovedet muligt økologiske og produceret uden skadelige ingredienser. Billige læbepomader indeholder fx typisk mineralske olier, som udtørrer huden med tiden og skaber en større afhængighed for at føle fugtet læber, mens Namaka Lip Balm, der naturligt giver dig en plejende effekt med nærende ingredienser. Andre brands på hylderne er fx Ilia Beauty, Phenomé og Innersense.

Webbutikken fortsætter side om side med den fysiske butik. Nethandel er nem og hurtig og dækker hele landet. Maria-Louise har dog virkeligt glædet sig til at åbne den fysiske butik, hvor hun kan møde sine kunder. Når det gælder skønhedsprodukter, er det langt nemmere at rådgive kvalificeret, når man står ansigt til ansigt. Se mere om produkter, priser og tips på www.without.dk og på hendes Facebook-profil og Instagram.

Maria-Louise nøjes ikke med at læse produktbeskrivelsen. Hun har prøvet samtlige produkter på sig selv, og nogle af dem også på sin mand og de to børn på et og fire år. Interessen for skønhedspleje fik hun, da hun i teenageårene måtte kæmpe med alvorlige hudproblemer, som akne og kombineret hud. Af uddannelse er hun oprindeligt økonomi- og administrations assistent og har arbejdet i bilbranchen. Indenfor skønhedsprodukter er hun først og fremmest autodidakt, men har desuden taget en Skin and Beauty Nutritionist uddannelse. Hendes mand, Morten, er sælger og har været rigtig god til at give hende skub og gode idéer til det forretningsmæssige undervejs.

Læs hele februarnummeret 2023 på PDF

Relaterede artikler

De første huse er solgt i den nye boligbutik på Butikstorvet. Fra venstre Gert Nielsen, Heidi Villadsen og Anders Kovsted. Christian Kold var på ferie, da vi tog billedet.
Erhverv

Ny ejendomsmægler i byen

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen er rykket ind på Bytorvet i Løgten. Inde bag det røde logo på glasfacaden sidder fire ansatte og vil gerne formidle dit næste huskøb. Det var der, hvor Chef Holmgaard havde madudlevering.

Dialogmøde på Skæring Skole om placering af vindmøller og solceller
Energi og miljø

Sol og vind – og for meget kaos

Der var kritik af Aarhus Kommune både for måden, de afviklede dialogmødet om solceller og vindmøller i 8541, og for de korte frister til høringssvar.

Jesper Andersen (tv) og Henrik Hjortshøj (th) solgte for 20 år siden en palle italiensk vin til venner og bekendte. Siden er det gået stærkt.
Erhverv

20 år – af med proppen….

Jesper Andersen (tv) og Henrik Hjortshøj (th) solgte for 20 år siden en palle italiensk vin til venner og bekendte. Siden er det gået stærkt.