Søg
Close this search box.

LOOP Fitness åbner i Skødstrup

LOOP Fitness er på få år blevet en landsdækkende fitness-kæde. Nu åbner den på Rosenbakken 1 i lokalerne bag Nybolig på vejen op mod skolen.

 

 

Den 10. november klokken 10:00 slår Julie for første gang dørene op til sit nye LOOP Fitness træningscenter i Skødstrup.

Loop er normalt noget med at flyve på hovedet, men navnet giver rent faktisk rigtig god mening. LOOP Fitness’ koncept er nemlig cirkeltræning, hvor man på 24 minutter cirkulerer sig igennem 16 træningsmaskiner og derved får trænet og styrket hele kroppen. Ved cirkeltræning starter man ved en af maskinerne, arbejder på den i 45 sekunder, hvorefter alle, der er i gang, samtidig skifter til en ny maskine. Ud over de 16 maskiner er der desuden opvarmningsmaskiner, som romaskine, cross-trainere og cykler. Derudover vil der også komme holdtræning, som hedder LOOP Max. Dette vil være holdtræning, hvor cirkeltræning inddrages, men hvor der tilføjes andre øvelser end der normalt bruges i cirkeltræningen. Der kan være forskellige fokusområder som styrke, puls eller teknik. Alle medlemmer vil få en grundig introduktion til træningskonceptet samt maskinerne. Kommer man med skavanker, hjælper Julie, der er uddannet fitness-instruktør, med at tilpasse programmet, så det passer til den enkelte. Bagefter er der gratis the og kaffe i caféområdet, så det er oplagt at aftale træning med venner og bekendte.

Loops koncept

Skødstrup har som bekendt et andet fitnesscenter i området, nemlig Easyfit. Dog har de hver deres koncept samt målgruppe. LOOP Fitness bygger nemlig udelukkende på cirkeltræning. Et enkelt og effektivt træningskoncept, hvor hele kroppen trænes igennem på kun 24 minutter.

”Her er ingen spejle på væggene og ingen fokus på bestemte kropsidealer eller det nyeste træningstøj – man kan komme præcis, som man er. Easyfit er som bekendt et traditionelt fitnesscenter, med holdtræning som Spinning, Yoga og Stram Op”, siger Julie og tilføjer, at der er plads til begge centre, eftersom de henvender sig til hver deres målgruppe.

LOOP har erfaring for, at de fleste kommer omklædt, så der er ikke badefaciliteter. Omklædning foregår i opstillede prøverum. Der er skabe, hvor man kan låse sine ting inde.

I LOOP Fitness tilbydes et såkaldt LOOP Tjek, hvor du gratis får målt bmi, muskelmasse, fedtprocent mm. For det andet kan man benytte BeeFit armbånd, der registrerer din aktuelle træningsaktivitet og lader dig overføre den til en app på din smartphone, så du får en log over din træning og dine resultater.

LOOP koster 219,- kroner om måneden. Som introtilbud kan Julie tilbyde gratis oprettelse og den første måneds træning for kun 1,- krone. Kontakt hende for en specialpris, hvis du er studerende, medlem af Ældresagen eller Diabetesforeningen eller mellem 15 og 17 år gammel.

Hvem er Julie?

Julie Victoria Dahl er uddannet fitnessinstruktør. Hun kommer fra ejendomsbranchen og har seneste arbejdet to et halvt år i Dubai som Ejendomsmægler. I fitnesscenteret bakkes hun op af to assistenter, der begge har gennemgået LOOP-kædens uddannelse. Interessen for LOOP fik hun igennem sin søster, der allerede har startet to centre op.

 

LOOP Fitness fakta

LOOP Fitness er en dansk fitness-kæde. Det første center åbnede i 2006. Nu er man oppe på 95 og forventer at runde de 100 inden årsskiftet. De ejes af 32 franchisetagere. Inden udgangen af 2019 forventes det at åbne 35-40 nye centre, herunder også i udlandet.

Se mere på https://loopfitness.com og på Facebook: Fitness Skødstrup.

LOOP Fitness lokalet Julie Victoria Dahl

181007 LOOP Fitness lokalet Julie Victoria Dahl.jpg

Julie var ikke heelt færdig med at indrette sit nye center, da vi besøgte hende i starten af oktober…

 

 

…men sådan ser der ud i et af landets andre LOOP Fitness-centre, og centeret i Skødstrup er indrettet efter samme koncept. Foto: LOOP Fitness.

 

Tekst og foto: Thomas Nykrog

 Læs mere i 8541 -dit lokale blad (november 2018)

Relaterede artikler

Kort over plan for opstilling af mobilmast
Energi og miljø

Borgerprotester mod ny mobilmast

For to år siden afværgede borgerne i Studstrup en 36 meter høj mobilmast midt i Studstrup. Aarhus Vand, som ejer grunden, trak simpelthen sin støtte væk efter borgerhenvendelser.

Ny forsøger mobilselskabet 3 igen.

Dialogmøde på Skæring Skole om placering af vindmøller og solceller
Energi og miljø

Sol og vind – og for meget kaos

Der var kritik af Aarhus Kommune både for måden, de afviklede dialogmødet om solceller og vindmøller i 8541, og for de korte frister til høringssvar.

De første huse er solgt i den nye boligbutik på Butikstorvet. Fra venstre Gert Nielsen, Heidi Villadsen og Anders Kovsted. Christian Kold var på ferie, da vi tog billedet.
Erhverv

Ny ejendomsmægler i byen

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen er rykket ind på Bytorvet i Løgten. Inde bag det røde logo på glasfacaden sidder fire ansatte og vil gerne formidle dit næste huskøb. Det var der, hvor Chef Holmgaard havde madudlevering.