Søg
Close this search box.

Margueritten Grill rives ned og bygges op

Har du været forbi Margueritten Grill inden for de seneste dage? Sandsynligvis er den væk! Men for bøfsandwich-elskere og grillfanatikere er trøst at hente: I starten af det nye år vil der stå en ny og dobbelt så stor grillrestaurant, som byder på nyheder.

Du skal heller ikke sulte i ventetiden: Mens der bygges, er der stadig åbent i et midlertidigt setup på parkeringspladsen.

Ny ejer
Margueritten Grill blev overtaget af Henrik Harmsen for omkring et år siden. Henrik bor i Egå med sin familie og har været restauratør igennem 25 år.

Margueritten ver0. Det sker både med respekt for det gode gamle, men der bliver også mere take-away direkte fra en luge, flere siddeplader og mere effektiv betjening, siger Henrik Harmsen.

”Vi ønsker at skabe et spisested/take-away med fokus på gode råvarer, hvor det meste er lokalt og lavet fra bunden. Desuden kvalitet i betjeningen, hvor personalet gør sig umage med at sørge for ensartethed og servicen er i top,” fortæller han i en pressemeddelelse.  

”Stort set alt på menuen er dansk. F.eks. krogmodnet dansk oksekød i burgerne, lokale gårdkartofler og selv vores nuggets er lavet af dansk gårdkylling,” siger Henrik Harmsen.

Et af de nye tiltag er, at Margueritten får en afdeling med flødeis.

Følg med i processen

Du kan følge byggeriet via Facebookprofilen– ”Margueritten Grill ano 2018”.

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (november 2019)

 

Af Birger Agergaard

Foto Thomas Nykrog

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (november 2019)

Relaterede artikler

De første huse er solgt i den nye boligbutik på Butikstorvet. Fra venstre Gert Nielsen, Heidi Villadsen og Anders Kovsted. Christian Kold var på ferie, da vi tog billedet.
Erhverv

Ny ejendomsmægler i byen

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen er rykket ind på Bytorvet i Løgten. Inde bag det røde logo på glasfacaden sidder fire ansatte og vil gerne formidle dit næste huskøb. Det var der, hvor Chef Holmgaard havde madudlevering.

Inga Bredahl i sit værksted i Løgten
Erhverv

Farvel og tak!

En epoke slutter, når Inga lukker. Det har desværre ikke været muligt at finde en ny skrædder til at drive virksomheden videre, selvom der altid har været nok at lave.

Poul Schmidt har glade og bæredygtige produkter i sin webshop.
Erhverv

Fjordbutikken ved Kalø Vig

Af Niels Dal ”Er han ikke sød…..? ” spørger Poul og viser glad en lille træhund til pynt på hylden frem. ”Vi kører i tre