Søg
Close this search box.

Mere skønhed på Torvet

default image

Vi har alle muligheder for at se godt ud i 8541-området.
Der er mange gode skønhedstilbud i området – og nu udvider Viva. Studio på Løgtentorvet med egen kosmetolog.

Evelina er trådt til efter at være flyttet hertil fra England og tilbyder nu sin ekspertise.
Hele 16 forskellige typer ansigtsbehandlinger og voksbehandlinger tilbyder hun i det lækre lokale ved siden af apoteket.

Det siges, man må ”lide for skønheden”, så jeg lægger mig på briksen. Evelina analyserer min hud og foreslår en passende behandling.
”Jeg ønsker at give en faglig grundig rådgivning om behandling og pleje af huden til såvel mænd som kvinder – yngre og ældre,” siger Evelina.

”Det er min erfaring, at mange mænd trænger til et skub i ryggen til at komme afsted. Det kunne være et gavekort fra kæresten eller fruen til en behandling. Det er ikke kun kvinder, der bør passe deres hud,” fortsætter hun, mens jeg får ”et facelift” på briksen.

Bag forhænget er studioindehaver Juste i gang med neglebehandlinger. Studiet åbnede i februar, og Juste har udvidet med farvning af øjenbryn og vipper, lash lifts og extensions. Lash lift betyder at øjenvipper løftes og bøjes med effekt i op til seks uger.
”Så er du færdig,” siger Evelina pludseligt – der er gået 75 minutter.
Jeg må være blundet hen – jeg led i hvert fald ikke for skønheden. Det var bare rart.
Jeg cykler stille derfra og er spændt på, om nogen kan kende mig, når jeg kommer hjem.

Af Niels Dal

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (dec. 2019)

Relaterede artikler

De første huse er solgt i den nye boligbutik på Butikstorvet. Fra venstre Gert Nielsen, Heidi Villadsen og Anders Kovsted. Christian Kold var på ferie, da vi tog billedet.
Erhverv

Ny ejendomsmægler i byen

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen er rykket ind på Bytorvet i Løgten. Inde bag det røde logo på glasfacaden sidder fire ansatte og vil gerne formidle dit næste huskøb. Det var der, hvor Chef Holmgaard havde madudlevering.

Tine Schjelde Møberg og Camilla Hoier Adamsen (foto privat)
Erhverv

Garn- og strikkeeventyr

Et nyt og spændende garn- og strikkeeventyr er ved at udfolde sig i Skødstrup, hvor to iværksættere, Camilla Hoier Adamsen og Tine Schjelde Møberg, har slået sig sammen for at skabe deres drømmevirksomheder.

Fysioterapeut Mathias Holmquist behandler en klient på briksen
Erhverv

Når ryggen eller knæet gør ondt

Otte ud af ti danskere døjer ind i mellem med rygsmerter. Og rigtig mange danskere går til en sportsaktivitet, der kan give belastningsskader. Jo, der er basis nok for, at en fysioterapeut som Mathias Holmquist kan starte en klinik i Skødstrup.