Søg
Close this search box.

Nrgi: Vi søger om det hele

default image

Det er Nrgi Renewables, der på vegne af to jordejere søger om at få lov til at opstille solceller på 44 hektar ved motorvejen. Her får oplysningen om, at omtrent halvdelen af det ansøgte areal ligger på fredet jord, ikke Nrgi til at stoppe op:
”Vi søger på hele arealet ud fra en forventning om, at myndighederne vil give dispensation fra fredningen,” siger direktør Jakob Bundgaard.
Han bygger sin forventning på, at motorvejen er anlagt efter fredningen, og at det ansøgte areal er smalt og lægger sig tæt på motorvejen.
Hvis myndighederne ikke giver tilladelse på det fredede areal – vil I så søge om tilladelse på det resterende areal?
”Det vil være en ny situation, som vi skal tage stilling til,” siger Jakob Bundgaard fra Nrgi Renewables.

Af Birger Agergaard

 Læs mere om hvad der sker i dit 8541

Relaterede artikler

Sol, blå himmel og strand
Natur

Sommeren i 8541 bliver god

Bliver det varmere eller koldere end normalt og tørrere eller vådere end normalt? Her kan vi faktisk med rimelig sikkerhed pege i bestemte retninger.

Hvis man eksempelvis gerne vil gøre Bytorvet i Løgten lidt mere festligt, kan man søge om at få tilført plantekummer og træer.
Natur

Lån en park

Af Birger Agergaard Hvis du er i gang med at forberede en sommerfest eller en anden udendørs event, så kan du få kommunal hjælp til

220702 Operation Ålegræs 03
Energi og miljø

Udplantning af ålegræs er en succes

For halvandet år siden blev der plantet ålegræs ud i Kaløvig Bugten i håb om at forbedre havmiljøet. Nu viser en ny undersøgelse, at prøveudplantningen har haft en effekt. Der er flere fisk.