Ny behandlingsform i 8541

default image

Udover zoneterapi og øreakupunktur tilbyder Lene Høj nu en ny behandling i klinikken på Grenåvej 690 i Skødstrup

Lene er blevet uddannet inden for tankefeltterapi (TFT) og emotionel frihedsteknik (EFT), som er en teknik der blev opdaget i 1980 af en amerikansk psykolog Roger Callahan. Siden 2002 har Lars Mygind og Hanne Heilesen udbredt behandlingen her i Danmark.

Erfaringen viser at tankefeltterapi effektivt kan lindre og ofte kurere psykisk og fysisk ubehag. Metoden er en risikofri, fri for bivirkninger og hurtig.

Terapiformen er baseret på, at der er en forbindelse mellem vore følelser, vore tanker og kroppen. Gennem median stimulering opnås en nærmest holistisk behandling, da der samtidig med at der arbejdes med kroppen, også holdes fokus på tanker og følelser.

Endemålet for en succesrig TFT behandling er på tidspunkt, hvor der er harmoni mellem disse tre intelligenser, og hvor man føler sig rolig, fredfyldt og let. Når vi ikke føler denne tilstand, skyldes det, at der er et ubehag. Ubehag er en bred betegnelse for alle uønskede tilstande. Ubehag over for noget bestemt kan ifølge terapiens baggrund skyldes traumer negativer episoder, man engang har oplevet. De skal forløses.

En behandling tager cirka en time.  Antallet af behandlinger kan varierer alt efter hvilke udfordringer man har.

I de tilfælde, hvor Lene kan se, at det er relevant, kombinerer hun zoneterapi med tankefeltterapien og oplever blandt andet, at ADHD-ramte viser store forbedringer.

Et lille udsnit af det, der ifølge Lene med over 85 % succesrate succes kan behandles med TFT, er stress, afhængighed, hovedpine, traumerpanik/angst anfald, sorg og kærlighedssorg, skyldfølelse, fobier,  vrede/jalousi,  PTSD, tvangstanker/lidelser, fysiske smerter, psykiske smerter, koncentrationsproblemer, ord-/talblindhed,  depression, seksuelle problemer, svigt, samlivsproblemer, hyperaktivitet og tandlægeskræk.

Lene kan allerede berette om succeshistorier: Klienter er kommet af med deres sukkerafhængighed til slik, kage, cola osv., de tør igen køre over broer, er ikke er bange for frøer og edderkopper og har ikke længere højdeskræk, er stoppet med at ryge eller bide negle. Flyskræk er kurreret, man er kommet sig over svigt og tør sige fra overfor chef, kolleger eller familie, ligesom andre er sluppet af med præstationsangst, hovedpine og migræne.

Kunne du tænke dig at høre mere om Tankefeltterapi er du meget velkommen til at kontakte Lene Høj eller læse mere på www.lenehøj-zoneterapi.dk eller på Facebook, Lene Høj Zoneterapi, Tankefeltterapi & EFT, telefon 40 34 01 51.

Relaterede artikler

Inga Bredahl i sit værksted i Løgten
Erhverv

Farvel og tak!

En epoke slutter, når Inga lukker. Det har desværre ikke været muligt at finde en ny skrædder til at drive virksomheden videre, selvom der altid har været nok at lave.

”Skødstrup Lægepraksis 1872-2022” er udgivet i anledning af lægehusets 150-års jubilæum. Bogen er flot trykt, indbundet og på 342 sider. Den koster 150 kroner og købes i lægehusets reception.
Erhverv

Bog om lægehus: Lokal guldgrube

Af Thomas Nykrog Bor du i 8541-området, og er du bare lidt interesseret i, hvad der sker omkring dig, så køb straks bogen ”Skødstrup Lægepraksis

Billederne er taget den 7. juni 2003.
Erhverv

Vovemod for 20 år siden

Tekst og foto: Thomas Nykrog Nogle husker måske, at der for år tilbage var ikke én, men to skorstene på Studstrupværket. På et tidspunkt blev